2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره دستت دردنکنه فرقی نمیکنه

۵ تا صلوات 

حمد با خلوص نیت 

صلوات واس شهدا 

نیت کن بگو بگیرن

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
یه حافظ برای منم میگیری؟

هومممم 

چرا نگیرم؟؟؟

۵ تا صلوات 

حمد با خلوص نیت 

صلوات واس شهدا 

نیت کن بگو بگیرن

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
منم میخوام

۵ تا صلوات 

حمد با خلوص نیت 

صلوات واس شهدا 

نیت کن بگو بگیرن

نیت کردم

۱-   ویژگیهای جنابعالی بدین شرح است مجلس آرا اهل نصیحت مقبول همه کم حرف فداکار هوشیار صلح جو آرام متین غمگین واقعاً زیبا تمیز شیک پوش زود گریان جذاب و دلربا خیرخواه سطحی مزاج ظریف دوست پرور و گاهی کم حوصله لطفاً اگر دقیق گفتم مرا دعا کنید و این کتاب را به همه دوستان و آشنایان معرفی کنید
۲-   همه شما را دوست دارند و از مصاحبت جنابعالی لذت می برند اما فکر م یکنند که شما غرور می ورزید درحالی که سرشت شما چنین است
۳-   رقص و موزیک و خرید و تفریح مورد علاقه شماست ولی هیچگاه از خداوند هم غافل نبوده اید و بهمین جهت پروردگار یار و یاور شما بوده است
۴-   عبادت و اقعی خدمت به مردم و کمک به همنوع م یباشد که جنابعالی از این ویژگی برخورداریذ
۵-   عبادت واقعی خدمت به مردم و کمک به همنوع می باشد که جنابعالی از این ویژگی برخوردارید
۶-   خواجه در بیتهای ششم و هفتم می فرماید ( اگر دل پاک نباشد و به خانهخدا بروی فرقی میان کعلبه با بتکده که هیچ ادابی ندارد نخواهد بود آری درخانه ای که پاکی و پاکدامی نباشد نیکی و آسایش نتوان یافت ) ( ای حافظ درکسب علم و ادب سعی کن زیرا درمجلس خاصگان وعاشقان هرکه ادب ندارد لیاقت هم صحبتی ندارد ) تو خود حدیث مفصل بخوان از این دو معنی
۷-   نیت شما با حوصله دقت و راهنمایی عالمی و دانایی حتماً برآورده خواهد شد توکل و حوصله جنابعالی کم است به خود متکی باشید
۸-   جنابعالی از چنان استعدادی برخوردارید که قادر به هر کاری می باشید پس تنها اراده شما ضعیف است که باید تقویت کنیدوگام برداری چون موفقیتبر شما لبخند م یزند و اجازه ورود می خواهد
۹-   رنگ برازنده جنابعالی سبز است که درحفظ تعادل و جلوگیری از اتفراط و تصمیم گیری و عمق بخشیدن به زندگی شما بسیار موثر خواهد بود
نیت کردم

۱-   خیلی خود را در نظر او عاشق و شیفته و شیدا ساخته ای در حالیکه می بایست خوددار می بودی و با غرور بیشتر عمل می کردی زیرا اگر چه رنج و هجران معشوق لذیذ و گوارا است ولی بی تابی هم اندازه ای  دارد شما انسانی مهربان و با وفا و دل رحم اما زود رنج و نازک نارنجی هستید و آنهم به علت آن است که اهل مکر و فریب نیسیت
۲-   صبرکن بزودی موفق خواهی شد زیرا به قول معروف عجله کار شیطان است پس این فکر حتماً عملی می شود او به شما علاقمند است و خانه و کنار شما را محل آسایش و راحت خود میداند اما قدری ناز و عشوه دارد باید خریدار باشی و امیدوار باش که به زودی به مرادت می رسی زیرا امید وصل نزدیک می باشد پس تحفه ای برایش بخر و دل نازکش رابه چنگ بیاور ، زیرا و کشته و مرده شماست اما مغرور است و از تو می ترسد
۳-   حس تشخیص شما قوی است اما قدرت تحمل شما کم میباشد تردید را کنار بگذار و با اراده و کوشش و توکل بهخدا دراین راه گام برداری که شاهد موفقیت و پیروزی را درآغوش خواهید گرفت و مساله مورد نظر شما حتماً حل می شود
۴-   خواستن ، توانستن است  بخواه تا بیابی ، زیرا انسانهای موفق بر اثر تلاش و کوشش و اراده قوی به هدف خود رسیده اند خرید را توصیه ولی فروش زود است بیمار شفا می یابد . از سفرکرده خبری می رسد
۵-   به زودی خوابی می بین به غیر از پدر و مادر و همسر برای کسی دیگر تعریف مکن و بیمار شما از نارحتی رهایی پیدا میکند
۶-   پول یا مقامی به زودی به دست می آوری در این صورت نگارنده را از دعای خیر فراموش مکن
نیت کردم

۱-   خیلی خود را در نظر او عاشق و شیفته و شیدا ساخته ای در حالیکه می بایست خوددار می بودی و با غرور بیشتر عمل می کردی زیرا اگر چه رنج و هجران معشوق لذیذ و گوارا است ولی بی تابی هم اندازه ای  دارد شما انسانی مهربان و با وفا و دل رحم اما زود رنج و نازک نارنجی هستید و آنهم به علت آن است که اهل مکر و فریب نیسیت
۲-   صبرکن بزودی موفق خواهی شد زیرا به قول معروف عجله کار شیطان است پس این فکر حتماً عملی می شود او به شما علاقمند است و خانه و کنار شما را محل آسایش و راحت خود میداند اما قدری ناز و عشوه دارد باید خریدار باشی و امیدوار باش که به زودی به مرادت می رسی زیرا امید وصل نزدیک می باشد پس تحفه ای برایش بخر و دل نازکش رابه چنگ بیاور ، زیرا و کشته و مرده شماست اما مغرور است و از تو می ترسد
۳-   حس تشخیص شما قوی است اما قدرت تحمل شما کم میباشد تردید را کنار بگذار و با اراده و کوشش و توکل بهخدا دراین راه گام برداری که شاهد موفقیت و پیروزی را درآغوش خواهید گرفت و مساله مورد نظر شما حتماً حل می شود
۴-   خواستن ، توانستن است  بخواه تا بیابی ، زیرا انسانهای موفق بر اثر تلاش و کوشش و اراده قوی به هدف خود رسیده اند خرید را توصیه ولی فروش زود است بیمار شفا می یابد . از سفرکرده خبری می رسد
۵-   به زودی خوابی می بین به غیر از پدر و مادر و همسر برای کسی دیگر تعریف مکن و بیمار شما از نارحتی رهایی پیدا میکند
۶-   پول یا مقامی به زودی به دست می آوری در این صورت نگارنده را از دعای خیر فراموش مکن
نیت کردم

۱-به کسی علاقه داری که او نسبت به تو علاقه زیادی نشان نمی دهد اما بدان که عشق یک طرفه و رویایی بیش نیست در ضمن شکستن غرور نیز در پاره ای موارد زبانهای بسیاری بدنبال می آورد
۲-خود را خیلی بهاو نزدیک کردی و چشم خود را به روی خوبیهای دیگران بسته ای ولی بدان این عشق یک طرفه فتنه ای است که درجانت افتاده پس هر چه زودتر خود را از این فتنه رها کن که موفقیت تو در آن است
۳- گاهی حرفهایش چون نمکی است که بر زخم کهنه تو می ریزد اما بدان که محبت و باید شامل حال کسی باشد که لایق این محبت باشد نه کسی که در غرور و کینه غوطه ور است
۴- گاهی بی صبر و کم طاقت می شوی پس عزیزم توصیه م یکنم نماز امام زمان ار شبهابه جای آوری به مولا علی (ع) تکیه کن و شبهای چهارشنبه در ۴ هفته دعای توسل بخوان بدان که با هر کلمه ای که می خوانی دلت آرامش بیشتری م یگیرد کمی از خودت بیرون بیا و به دور و برت بنگر که اگر این کار را نکنی روزی به خودت می آیی که بسیار دیر شده و جوانی و زندگیت را به باد دادهای پس برخودت مسلط باش و برخدا توکل کن و وسواس را رها کن
۵- از دوستان افیونی و شرور دوری کن و دل خود را از پلیدی ها پاک کن که به مرادت می رسی
۶- اگر می خواهید به جاجت و امید خود زودتر برسید در مدت ۷ شب متوالی با حضور قلب  ومعنی از سوره مبارکه طه آیه ۳۶ تا ۶ آیه بعدرا بخوانید
۷- خواجه در بیتهای ۲-۴ به ترتیب فرماید ( اگر تاب و گره از زلف بگشایی بسیاری از مسلممانان مفتون آن محبوب کافر کیش می شوند )( به من نظر عنایت داشته باش زیار هیچ کار من عاشق بی لطف و توجه پیش نمی رود ) خود تفسیر کنید
۸- همسر دمدمی که شغل جدید و ثروت جدید او را سر آمد می کند موجب ناراحتی و عذاب در کوتاه مدت خواهد بود ولی بالاخره متوجه اوضاع زمان خواهد شد نگران نباشید