2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

225 بازدید | 27 پست

خانما تورو خدا کمکم کنین.شوهرم غلام حلقه به گوش خونوادشه/انگار نوکرشونه از زندگیمون میزنه میده به اونا.مخضوصا خواهرش/یه افریطه به تمام معناس.راهی یا دعای برای دور شدنشان سراغ ندارین 

و خدایی که در همین نزدیکیست'.....

تا میتونی خرج بریز پاش انقد خرج کن ک دیگه نا نداشته باشه برا خودش ی اب معدنی بخره

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دعا نویس دعا بگیر

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

ی کاری کن 

بهشون بگو گاو جواب ندادن یبار دیگه بگو گاو باز جواب ندادن بگو گاو جواب دادن بگو همتون گاوید خود ب خود دیگه سراغتونم نمبان😄😂

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

مگه تحمل کنی و برات عادی بشه. 

چون اگه خیلی وابسته ست. با دعوت درست میشه. فقط زندگیت بدتر میشه. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
هههه دلت خوشه .خرج نمیکنه براش به همین راحتی

😐بره مهرشو بزاره اجرا شکایت کنه مجبور میشه خرج کنه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....