2777
2789
عنوان

شما چیکار میکنید؟

96 بازدید | 10 پست

اوناییکه هم مادرشون هم پدرشون شاغل هستن هر شغلی تو عیدا یا تعطیل رسمی ها چجوری هست میمونن خونه و باهم میرید بیرون؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

همیشه خونه😕

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

یا میرن مهمونی یا مسافرت خونه خیلی کم میمونن منم باهاشون کم بیش میاد جایی برم

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو عیدا کار بابام بیشتره

چون مربوط به قنادیه

شب عیدا که کم میدیدم بابامو قدیما

اما اللن یک سال و نیمه دیگه خودش نمیره و کلا برادرم تو مغازه س

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
همیشه خونه😕

خسته نمیشی ؟

دلت تو خونه نمیگیره؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
خسته نمیشی ؟ دلت تو خونه نمیگیره؟

افسردم ولی بدرک😁

کلا روانیم😐😂

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
یا میرن مهمونی یا مسافرت خونه خیلی کم میمونن منم باهاشون کم بیش میاد جایی برم

اذیت نمیشی که خیلی خیلی کم میبینیشون و باهاشون نمیتونی بری بیرون و خانوادگی بگردین؟

با اجازه ی اسی

✨با ما خاص باشید😍✨

🛍️فروشگاه آنلاین الماس🛍️

✨عرضه کننده انواع پوشاک زنانه ی با کیفیت✨

✨عرضه کننده ی انواع کفش و کیف ها✨

شماره ی واتساپ👈🏻09918728245 خانم حسینی

ب شماره ی بالا پیام بدین تا ذخیرتون کنن و بتونین از کاراشون دیدن کنید...

هر لحظه و هر ساعت دیووانه وار با شما💛

اذیت نمیشی که خیلی خیلی کم میبینیشون و باهاشون نمیتونی بری بیرون و خانوادگی بگردین؟

خودم زیاد دوست ندارم تفریح من باهاشون کاملا متفاوته 

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
افسردم ولی بدرک😁 کلا روانیم😐😂

ای کاش یذره درک میشدیم فقط یذره

ای کاش یذره درک میشدیم فقط یذره

خدمم نمیدونم چجوری زندم🙃