2777
2789
عنوان

خود زنی

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 41 پست
دلخوشی که اره دارم تا حالم میاد خوب بشه مامانم دعوایی چیزی میگیره بیماری قلبی ام دارم یعنی زمان امت ...

ای بابا عزیزم شما که شرایط خوبی نداری ینی شرایطت ارامش بخش نیست

کاش میشد به همین زودی یه زندگی عالی برات فراهم میشد و یه بخت خوب نصیبت میشد 

مامانا همه همینجور هستن ینی تا دعوا توی خونه درست نکنن اروم نمیشن انگار

کلا دعوا دوست دارن بعضیاشون

گلم بیماری قلبیتون در چه حده ؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مشکلشون چیه؟وضعیت درسیشون چطوره؟

گلم خب از زمان دانشجوعیش که میگذره

لیسانس داره 

الان خوب همش از صبح تا شب فقط توی خونه هست و دلخوشی ای نداره

کلافه و عصبی میشه یهو

گلم خب از زمان دانشجوعیش که میگذره لیسانس داره  الان خوب همش از صبح تا شب فقط توی خونه هست و ...

طبیعیه خوب زیادی تو خونه بودن آدمو اذیت میکنه شاید بهتر باشه درگیر یه کاری سرگرمی ای چیزی بکنیدش آخه واقعا خسته کنندست میدونید

جالبه که حدسای ترسناکم همیشه عملی میشن😑
طبیعیه خوب زیادی تو خونه بودن آدمو اذیت میکنه شاید بهتر باشه درگیر یه کاری سرگرمی ای چیزی بکنیدش آخه ...

درسته عزیزم

به نطر شما مثلا چجور سرگرمی باشه بهتره؟

اخه الان خب کتاب میخونه فیلم نگاه میکنه یا یکم نقاشی هم‌میکنه بازم خب حالش خوب نیست

مثلا سرگرمی ینی میگم بهتر چطوری باشه؟

درسته عزیزم به نطر شما مثلا چجور سرگرمی باشه بهتره؟ اخه الان خب کتاب میخونه فیلم نگاه میکنه یا یکم ...

خوب اگه بشه سرگرم کاری باشه که خوب بهتره حالا راجع به رشتشون اگه شغلی باشه یا بالاخره مربوط و غیر مربوط به اون اگه هم که نیست خوب اگه شرایطش رو دارید تو کلاس های آشپزی بافندگی واینا ثبت نام کنه هر کلاسی که تو زمینه هنری خودش علاقمنده حالا کلاسش مجازی یا غیر مجازی فرقی نمیکنه همین که سرگرمش کنه خوبه

ولی به نظرم در کنار همه اینا اگه که درسشونو ادامه بدن تا مدارج بالاتر و سعی کنند تو رشتشون پیشرفت کنن و شغل داشته باشن در کنار همه اینا بهتره خوب🙏🏻🙏🏻💐💐💐🌹🌹🌹😍😍😍🥰🥰💞💖🌲💙💕🌿💚🌸💛🧡

جالبه که حدسای ترسناکم همیشه عملی میشن😑
خوب اگه بشه سرگرم کاری باشه که خوب بهتره حالا راجع به رشتشون اگه شغلی باشه یا بالاخره مربوط و غیر مر ...

بله کاملا درست فرمودید

خیلی متشکرم از راهنمایی هاتون عزیزم

👌👍❤

ینی پسره خودش رو درمان کرد؟

یه دختره عاشقش شد 

پسره متوجه نمیشد که دوستاش خیالین  دختره کم کم فهمید و رفت روانپزشکو 

خیلی داستان جالبی داشت بر اساس واقعیتم هست

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

ای بابا عزیزم شما که شرایط خوبی نداری ینی شرایطت ارامش بخش نیست کاش میشد به همین زودی یه زندگی عالی ...

خیلی قبل واسه قلبم رفته بودم ولی الان حس میکنم علایمش حاد تر شده

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲