2777
2789
عنوان

خود زنی

233 بازدید | 41 پست

دوستان خواهره من ۲۶ سالشه بعد کلا حال روحی خوبی نداره یه مدته ، امروز هم از خواب بلند شد و کلی گریه کرد و خودشو زد و موهای خودشو ‌کند و الانم رفته توی اتاقش کز کرده یه گوشه.

اصلا از اول نوجوانیش خیلی ادم شاد و سرزنده ای نبود ، الانم هیچ جارو نداره بره و هیچ دوستی هم نداره ، داره روز به روز اوضاعش بدتر هم میشه‌.

روانشناس هم که به هیچ وجه نمیاد.

به نظرتون چکار میشه کرد؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

روانپزشک یا روانشناس بریدش تنها راه نجاتش همین

نهایتا خودتون چند جلسه با مشاور صحبت کنید که راهنماییتون کنه چجوری باهاش رفتار کنید که مقاومت نکنه واسه درمان

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

باید ببرید روانپزشک قرص بنویسه و اون قرصها رو مصرف کنه،تنها راهش همینه!

و البته خواهشاً باهاش جوری رفتار نکنید که حس کنه عجیبه،حال خرابش رو به روش نیارید..و سعی کنید به خواسته هاش گوش کنید،اینجور آدما دلیل کاراشون رو خودشون هم نمیفهمن،شایدم اصلا دلیل ندارن،اما مراقب باشید...امکانش هست که خودکشی کنه،

روانپزشک یا روانشناس بریدش تنها راه نجاتش همین نهایتا خودتون چند جلسه با مشاور صحبت کنید که راهنمای ...

عزیزم‌من خودم با مشاور تلفنی چند بار صحبت کردم

یه راهکارهایی داد که روحیش بهتر بشه ولی خب متاسفانه ما شرایط خانوادگیمون جوری شده که اصلا فعلا یسری کار ها رو نمیتونیم انجام بدیم