2777
2789
امکان نداره همچین چیزی دکتره دیده گرون شده داره از زیر بار مسولیت شانه خم میکنه😒ببین دندونی که کامل ...

من نشون معروف ترین دکترا دادم گفتن این گندکاری با هیچی درست نمیشه پست هم بخوایم بذاریم احتمالا دوام نداره چون دندونای جلو هستن باید قوام داشته باشن که ندارن

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من نشون معروف ترین دکترا دادم گفتن این گندکاری با هیچی درست نمیشه پست هم بخوایم بذاریم احتمالا دوام ...

اخ اخ اخ اشکم در اومد😭 بخدا دندون کنار نیشم شکست هنوز که هنوزه جلو دهنم خالیه😔 اما به این حدی که الان برای تو سوختم برای خودم نسوختم چاره چیه دوتا دندون رو روکش تنهایی بکن دندونی که خالیه رو بزار برایه بعد که پول دستت اومد بکاری

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
من نشون معروف ترین دکترا دادم گفتن این گندکاری با هیچی درست نمیشه پست هم بخوایم بذاریم احتمالا دوام ...

خدا وکیلی؟ چرا شکایت نمیکنی از دکتره؟ تا دیه دندونهایه سالمتو بده😭

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
اصلا اندازه کله مورچه هم نباشه فقط ریشه دندون باشه خودشون پست میزارن بعد روکش .پست همون پایه هست از ...

میگه دکترا گفتن نمیشه ولی اون دوتا دندونشو دکتره باید تکی تکی روکش کنه باید قبول کنه اخ چرا از شدت حرص سرم درد گرفت

اصلا اندازه کله مورچه هم نباشه فقط ریشه دندون باشه خودشون پست میزارن بعد روکش .پست همون پایه هست از ...

عزیزم نشون بهترین دکترای اصفهان دادم . میگن با هیچی درست نمیشن چون خیلی ریزو ضعیف هستن پست و روکش رو اینها جواب نمیده و هر کاری کنیم زود کنده میشن تازه یه چیزی حدود ۱۰پونزده ملیون هزینه😤

میگه دکترا گفتن نمیشه ولی اون دوتا دندونشو دکتره باید تکی تکی روکش کنه باید قبول کنه اخ چرا از شدت ح ...

همون روکش تکی رو هم معلوم نیست جایی برام انجام بدن. پیش دکترای معروفی رفتن همشون عصبانی بودن گفتن ما دست به دندونات نمیزنیم چون کار رو دندونا تو هیچ تضمینی نداره

عزیزم نشون بهترین دکترای اصفهان دادم . میگن با هیچی درست نمیشن چون خیلی ریزو ضعیف هستن پست و روکش رو ...

ده پانزده میلیون؟ هزینه کاشت دندون پنج میلیونه بعد دیگه چرا اینهمه خرج الکی 😒ببخشید سر دردگرفتم از این ارامش تو فعلا گلم بعد یک سال و نیم اخه😭😭😭😭وای من باید برم تز سایت وگرنه منفجر میشم از شدت اینهمه بیخیالی😭

ده پانزده میلیون؟ هزینه کاشت دندون پنج میلیونه بعد دیگه چرا اینهمه خرج الکی 😒ببخشید سر دردگرفتم از ...

نمیدونم گفتن دست به دندونات نمیزنیم لثه و شکل فکت تغییر حالت داده به خاطر این کاری که با دندونات کردی

2790
2778
2791
2779
2792