2777
2789
نه اگر ریشه ی دندونات هنوز سر جاشه، باید لمینت کنی  منظورم ترمیم طرح لبخنده

اندازه کله مورچه هستن. این خرابکاری دکتر نامردمه. به هیچ وجه روکش یا لمینت یا کامپوزیت نمیشن. خیلی افسرده شدم اصلا نمی تونم جایی برم 😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اندازه کله مورچه هستن. این خرابکاری دکتر نامردمه. به هیچ وجه روکش یا لمینت یا کامپوزیت نمیشن. خیلی ا ...

خب باید بکشی دست دندون بذاری😔

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
نه نمیسازه گه زده تو دندونام دیگه روکش نمیشن

عزیزم چرااا اینکار و کردیییی؟ خانوماااا  تورو خدا اول تحقیق کنید روکش دندان برایه اخرین مرحله دندون خرابه برایه بازیابی چرا دندونهایه سالمتونو میرین میتراشین😡😡😠واییی چقدر حرص خوردم شکایت کن پدرشو دربیاااار

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

حتی اگه فقط  ریشه دندون باشه درست میشه برو پیش ی دکتر خوب و متاسفانه هزینه دندون خیلی بالاست حتما ی دکتر خوب برو

دکتر کثافته منم وقتی رفتم ارتودنسی 4 تا دندون سالم و نازنینمو کشید اشغال رید به دندونام هنوز نتونستم درست کنم به خاطر هزینش

عزیزم چرااا اینکار و کردیییی؟ خانوماااا  تورو خدا اول تحقیق کنید روکش دندان برایه اخرین مرحله د ...

عزیزم من یه دندون وسط نداشتم دکتر پیشنهاد داد بیا برات روکش سه تایی بریچ بسازم منم قبول کردم تا نشستم زیر دستش وحشیانه شروع به تراشیدن دندونام کرد درد میکشیدم و نعره میزدم و خون بود که میریخت از دهنم. کثافت میگفت انقد تراش لازمه. اندازه دوو تا کله مورچه شدن😣

اندازه کله مورچه هستن. این خرابکاری دکتر نامردمه. به هیچ وجه روکش یا لمینت یا کامپوزیت نمیشن. خیلی ا ...

امکان نداره همچین چیزی دکتره دیده گرون شده داره از زیر بار مسولیت شانه خم میکنه😒ببین دندونی که کامل شکسته باشه و فقط ریشه دندون مونده باشه  یه پیج داخل ریشه میکنن و روکش رو به اون میبندن دندون شما که اینطوری نشده😒

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
عزیزم من یه دندون وسط نداشتم دکتر پیشنهاد داد بیا برات روکش سه تایی بریچ بسازم منم قبول کردم تا نشست ...

واااایییییییی تو رفتی دوتا دندون سالمتو زدی تراشوندی که دندون وسطش رو بریچ کنیییییی؟ خاک تو سر دکتره...والا منم دندون کنار نیشم شکست گفت بریچ میشه ولی حیفه گفتم چراا گفت چون هر دوتا دندون بغل سالم هست بریچ هم معمولا با وجود تراشوندن باز هم گفت بخاطر به دندون بغلیش سریع خراب میشه یعنی عمرش دو تا پنج سال نهایت خوب باشه ده ولی  گفت با یکی از دندونات باید بریچ بشه نه دیگه هردو باز هم انقدر قشنگ راهنماییم کرد گفت بری همونو بکاری یا پروتز یعنی جایه دوتا دندون سالم یه سیم دایره ای قالب دندون و وسطش یه دندون....و اونو جا میدی تو دندونت.....اما من نگه داشتم هروقت خدابهم پول داده برم بکارم

2790
2778
2791
2779
2792