صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
میرین دادگاه مرکزی شهرتون و درخواست میدین🙃اگه مشکلی دارین اول برین کانون شورای حل اختلاف ایشالله باهم جور شدین💝
رازِ من در زندگيم؟!به هيچ چيز و هيچكس جز خود و خداي خود اعتماد و تكيه نكردم✨يه دختري هستم كه پارسال داشت واسه روياش ميجنگيد و الان داره زندگيش ميكنه🦷♥️
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
[QUOTE=190399546]باید برید دفتر خدمات قضایی[/QUOTE سند ازدواج هم لازمه ببرم؟ چون دست من نیست
رفتید پیش قاضی ازتون سند ازدواج خواست بهش بگید دست من نیست و بهش دسترسی ندارم و تقاضای استعلام کنید از دفترخونه ای که درش عقد کردید اونا موظفن ارائه کنن