2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما داعم استفاده میکنید یا فقط یک بار استفاده کردین 

حدودا ی سال میشه دارم استفاده میکنم برای لک ،۸۵درصد لک هام رفته و اونی که خیلی قدیمی بوده هنوز کمرگ هست به خاطر همین دارم ادامه میدم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
حدودا ی سال میشه دارم استفاده میکنم برای لک ،۸۵درصد لک هام رفته و اونی که خیلی قدیمی بوده هنوز کمرگ ...

خیلی خوبه منم یه ماهه دارم استفاده میکنم ولی میگن که چون لایه برداره بیرون رفتی حتما باید ضد افتاب استفاده کنی

خیلی خوبه منم یه ماهه دارم استفاده میکنم ولی میگن که چون لایه برداره بیرون رفتی حتما باید ضد افتاب ا ...

من ندیدم لایه بردار باشه ینی اصلا پوستم ،پوسته پوسته نمیشه ،ولی حتما حتما باید دست و دلباز ضد آفتاب بزنید،البته من وقتی قرار نیست ماسکم رو بردارم دیگه ضد آفتاب نمیرنم

من ندیدم لایه بردار باشه ینی اصلا پوستم ،پوسته پوسته نمیشه ،ولی حتما حتما باید دست و دلباز ضد آفتاب ...

اها ممنون .با اینکه پوسته پوسته نمیشه ولی میگن لایه برداره که لک میره 

اها ممنون .با اینکه پوسته پوسته نمیشه ولی میگن لایه برداره که لک میره 

من خیلی دکتر رفتم و همش داروهای ساختنی میدادن وقتی میزدم پوستم قرمز و پوسته پوسته میشد و هیچ نتیجه ای هم نداشت ولی این اصلا پوستم رو اذیت نمیکنه و خیلی هم تاثیر داشت