2777
2789

سلام دوستم،یه پروسه راحته ،اول ک میرین کارای اولیه مثل آزمایشات و سونو میکنن بعد یه سری آمپول تجویز میکنن و هرروز میزنین بعد چند روز میرین سونو دوباره آمپول و سونو،این کار تا وقتی تخمکاتون خووب رشد کنه ادامه داره بعدم دکتر برای عمل تخمک کشی تاریخ تعیین میکنه (یه عمل خییلی ساده ۱۰/۱۵دقیقه ای)که همون روز عمل همسرتونم باید باشن تا نمونه اسپرمشون رو تحویل بدن بعدم برای انجام انتقال جنین ها دکتر تاریخ تعیین میکنه و تمام شما باردار میشین😇😊

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

من در پروسشم...

یکم روحیه انرژی مثبت میخواد..

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما انجام دادین

بله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
هزینش چقدر شد

تابستون ۹۸ بود ،بیمه فرهنگیان داشتم ک تخفیف ۸۰ درصدی برام میدادن توی مرکز رویان

ولی برا کسایی ک بیمه نداشتن نمیدونم شاید ۸/۱۰تومن 

الانو نمیدونم هزینه ش چقدره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای شما مثبت شد؟

برای من بار دوم مثبت شدولی دوستم و یکی از اقوام همون بار اول مثبت شد الانم هرکدوم یه پسر خوشگل دارن ،ان شاءالله قسمت شمام بشه 🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای من بار دوم مثبت شدولی دوستم و یکی از اقوام همون بار اول مثبت شد الانم هرکدوم یه پسر خوشگل دارن ...

چند روز بعد تخمک کشی جنین را انتقال میدن واینکه دوره قبلش باید حتما ال دی بخوری؟؟؟

چند روز بعد تخمک کشی جنین را انتقال میدن واینکه دوره قبلش باید حتما ال دی بخوری؟؟؟

دکترم به من نگفت ال دی بخورم

انتقال هم بستگی به آماده بودن یا نبودن شرایط رحم داره مثلا برا من ۲/۳ روز بعد عمل تخمک کشی برام انتقال دادن

ولی بعضی دوستان بودن ک بعد عمل تخمک کشی بخاطر اینکه در اثر آمپولا رحمشون تخمکاش زیاد شده بود و خیلی رشد کرده بود شکمشون آب می‌آورد ک دکتر بهشون میگفت ۳ ماه بعد بیان برا انتقال 

1
5
10
15
20
25
30
35
40