2777
2789
عنوان

دوقلوهای همسان

400 بازدید | 17 پست

سلام خانما من باردارم دوقلو هستند اول که رفتم سونوگرافی گفت دوتاشون یک کیسه ویک جفت دارن حالا که رفتم انومالی دکتر گفت بینشون یک پرده ی خیلی نازک هست میخواستم بدونم دوقلوهام شبیه همدیگه میشن یا نه اگه کسی اطلاع داره بگه ممنون.

نگو 

ممکنه چشت بزنن و برات اتفاقی بیوفته 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوووووو...انسان های اولیه هنوووز هستن

انسان اولیه نیست تجربه ثابت کرده 😐درضمن چشم زخم داخل قرآن هم اومده ☹️

من هروقت به کاری می خوام انجام بدم بقیه می فهمم اون کارم کنسل می شه 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
همسان میشن😍 4قلوهای ما هم دقیقا همینطوری بودن الان دوتا دوتا فتوکپی همن مبارکت باشه عزیزم

وای چهار تا منم میخوام

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
انسان اولیه نیست تجربه ثابت کرده 😐درضمن چشم زخم داخل قرآن هم اومده ☹️ من هروقت به کاری می خوام انج ...

چون به چشم اعتقاد دارید کنسل میشه ..آدم به هر چیزی معتقد باشه پیش میاد ..آدم حسود و بخیل زیاده اما فکر چشم خوردن وسواس فکری میاره 

بزرگ کردنشون خیلی سخته انشالله قسمت خودت😍❣❣❣

انشالله آره بابا خیلی سخته من یکی دارم صبح تاحالا نداشته کاری بکنم خواب نمیره

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
همسان میشن😍 4قلوهای ما هم دقیقا همینطوری بودن الان دوتا دوتا فتوکپی همن مبارکت باشه عزیزم

ممنون عزیزم چهار قلو خیلی سخته یعنی هر دوتا یک جفت داشتن یا چهارتاشون