عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐
من مردایی رو دیدم شب عقد یا عروسیشون به بقیه پیشنهاد دادن مثلا عکاس، و یا چشمک و اشاره هایی به خانمهای دیگه کردن، نمیدونم اونا زناشون خوشبختن یا نه، مرده چطور آدمیه، شوهر یکی از دوستام اینطور بود، اما الان با هم رابطه نداریم
من مردایی رو دیدم شب عقد یا عروسیشون به بقیه پیشنهاد دادن مثلا عکاس، و یا چشمک و اشاره هایی به خانمه ...
😳😳یا خدا. دیگه چرا زن میگیرن.میخوان زنه رو بدبخت کنن☹
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐
😳😳یا خدا. دیگه چرا زن میگیرن.میخوان زنه رو بدبخت کنن☹
این دوست من تا زمانی که باهاش بودم اصلا متوجه نبود، بعضی زنها ننیفهمن یا .... حتی میگفت ما خیلی عاشقیم ، در صورتی که به من میگفت هیچوقت شوهرش واسش کادو نگرفته، و متوجه بودم خیلی با هم سردن و غیره ، شایدم متوجه بود چون سعی میکرد شوهرشو محدود کنه که جایی نره، بعضی زنا به خاطر موقعیت شوهر یا حسادت که یه وقت شوهره مال یکی دیگه بشه، کاری به این چیزا ندارن