2777
2789

این خانوم بانو خاکی کلا مشکل داره و تو هر مسئله ای دخالت میکنه دهن به دهن نکنید باهاش لذت میبره از دعوا کردن

یه تاپیک دیگه استارتر بدبخت درباره لیزر و قیمت و ایناش پرسیده بود

ایشون حرام است حرام است راه انداخته بود تاپیکو به انحراف کشوند و دعوا راه انداخت و تاپیک ترکید

با مکارم فکر کنم نسبتی دارن حرام است حرام است😂

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بمیرم الهی،چند هفته ای؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان من مگه از خودم درمیارم عزیزم؟خود مراجع فتواشون رو‌گذاشتم خواستید اسم مرجعت بگو من عین فتواش بفر ...

خود مرجعم دو بار حکم سقط برام دادن 

خودشون شخصا

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

چ حرفیه میزنی شما عزیز اینجور باشه جامعه پراز بچه های مریض و  سندروم داون و  کسایی ک ناب ...

عزیزم انقدررر موردها هست گفتن سندروم دان و مشکل داره ولی دنیا امد سالم سالم بود

انقدر گفتن قلب تشکیل نمیشه سقط کن بعد طرف نکرد رفت سونو قلب تشکیل شده بود

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
خود مرجعم دو بار حکم سقط برام دادن  خودشون شخصا

مرجعتون کی؟ایا جان شما یا بچه در خطر بود؟

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
حرامه نکنید دزصمن هیلی بچه ها ک میگن مشکل داره دنبا میان سالمن

حرامه چیه بچه ناقص بدنیا بیاد خوبه عمل پیشرفت کرده تعجب داره این جور طرز فکری

و خدایی که به شدت کافیست!!!!!!!
نه اصلا نگران نباش،فقط پیش جراح خوب برو هیچی نمیفهمی ،با بیهوشیه،انگار میخابی و بیدار میشی،تموم شده ...

شنبه نوبت دارم که دکتر بگه چحوری باید بچمو دنیا بیارم 

واقعا خیلی سخته ،دوست دارم بعدش خودمم بمیرم 

مرسی گفتی عزیزم

💓

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
حرامه نکنید دزصمن هیلی بچه ها ک میگن مشکل داره دنبا میان سالمن

منم شنیدم سونو گرافیا اشتباه می کنن

دردایره ی هستی مانقطه ی تسلیمیم، رای آنچه تواندیشی، حکم آنچه توفرمایی. @IslamLifeStyles تنها مسیر آرامش
ببین انقدرررر مورد ها هست حتی گفتن سندروم دان دنیا امد سالم بود

حالا اون شاید اتفاقی باشه یا بزرگتر بشه نشون بده ولی ریسکش بالاس بعد حرص و جوش برای پدر ومادر بیچارس.دکترا الکی سقط نمیکنن وقتی مشکل باشع میکنن

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم