2777
2789
از مراجع هم سفت و سخت تر حکم میدید  ان شاء الله در موقعیتش قرار نگیرید

الان من مگه از خودم درمیارم عزیزم؟خود مراجع فتواشون رو‌گذاشتم خواستید اسم مرجعت بگو من عین فتواش بفرستم

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا دکتر میگه

پزشک که مرجع تقلید نیست گلم 

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
یعنی این که تموم بشه بچه دیگه نمیخوام ایقد اذیت شدم  از دیروزکارم گریس

عه عزیزم اینو نگو😔💗💞

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
خیلی سخته کورتاژ

نه اصلا نگران نباش،فقط پیش جراح خوب برو

هیچی نمیفهمی ،با بیهوشیه،انگار میخابی و بیدار میشی،تموم شده،تو نت هم نزن ک ببینی چطوره،استرس میگیری،بسپر ب جراحت...

اون مرجع تقلید اومدنیه یه بچه ناقصو تا اخر عمر نگه داره؟ 😐

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
اون مرجع تقلید اومدنیه یه بچه ناقصو تا اخر عمر نگه داره؟ 😐

ببین انقدرررر مورد ها هست حتی گفتن سندروم دان دنیا امد سالم بود

خب وقتی سالم نباشه چرا دنیا بیاد که همشون سختی بکشن؟

پس برای چی میرن غربالگری و سونو آنومالی

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم