2777
2789
عنوان

کیست سینه

701 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من نزدیک دو ماهه که فهمیدم کیست سینه دارم و یه وقتایی دردش خیلی زیاد میشه میخواستم بدونم روغن سیاه دونه بمالم روش برطرف میشه یا نمیشه؟؟؟ میشه به سوالم زودی جواب بدین ممنون 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
کیست
0
0%
کیست
0
0%

یعنی چی کیست سینه

سلام  میخاستم  بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم  و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم  خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه  خلاصه خاک خورده ای سایتم  ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم  (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال  هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین  زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا  چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه  لطفا وقتی  تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا  دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که  در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂  ولی  اون ۱۰درصد باقی مونده  خیلی خانوم های گلی هستن  امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂  (البته محاله  این اتفاق  پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ن سینه گلم 

خدا روشکر که برطرف شدش 

ولی کیست سینه کاری به بارداری نداره یعنی مث کیست رحم جلوگیری نمیکنه از بارداری و اگه باردارم بشی کیست سینه به خاطر شیری که وارد سینه میشه از بین میره ولی من باردار نمیتونم بشم و کیستامم خیلی اذیت میکنن نمیدونی مادرتون چیکار میکرد؟

یه نوع کیسته   واس من به خاطر مصرف داروهای ناباروری تو سینم دراومده

سینه بزرگ میکنه ؟؟؟ببخشید البته

سلام  میخاستم  بگم من ۶ساله اینجاعضو هستم  و این کاربری هفتمم هست😎بقیه کاربری هام بخاطر بعضی از مساعل تعلیق شد *چندتاشم  خودم تعلیق کردم خودمم معرفی نمیکنم 💙چون اکثرتون منو میشناسین 😊باز نمیخام دشمن تراشی بشه  خلاصه خاک خورده ای سایتم  ✋ از ۸سال پیش کاربر خاموش بودم  (و یه نصیحت برای شماها دارم طبق تجربیات من در این چندین سال  هیچ چیز اینجا باور نکنین اعصاب خودتونو خورد نکنین  زندگی تونو رو بخاطر حرفای بقیه خراب نکنین از کسی مشورت نگیرین اینجا اصلا  چون چیزی جز پشیمونی نصیب تون نمیشه  لطفا وقتی  تحت تاثیر حرفای کاربرای اینجا قرار گرفتین کاری انجام ندین 😑-دل کسی نشکنین اینجا  دو روز دنیا ارزش هیچی نداره این سایت که  در مقابل دنیا که زره ای نیست) اینجا پر از ادمای جور وا جور ۹۰در صد شونم به درد نمیخورن😂  ولی  اون ۱۰درصد باقی مونده  خیلی خانوم های گلی هستن  امید وارم وقتی وارد سایت میشین اون ۹۰درصد جلو چشم تون نباشن😂  (البته محاله  این اتفاق  پس مجبور به تحمل هستین😁)شما به خانومی خودتون ببخشین شون
ببین‌ وقتی کسی کیست داره باردار نمیشه مامانم الان ناخاسته باردار شده پس کیست هاش برطرف شده زیاد نمید ...

ممنونم عزیزم از جوابت ولی گفتم که کیست سینه فرق داره با کیست رحم بازم ممنون😘

منم تو هردو سینه کیست دارم تعدادشونم کم نیست ولی خیلی دردناک نیستن،اگه دردناکن باید بری دکتر ودارو ب ...

آره بهم دارو داد و رفع نشد گفتش اگه بخوای میتونی بیایی جراحی ولی اصلا دوست ندارم برم جراحی واس همین میخواستم یدونم راه دیگه ای هم هست یا نیست

یه نوع کیسته   واس من به خاطر مصرف داروهای ناباروری تو سینم دراومده

شاید بخاطر مصرف اونا نباشه 

من بدون مصرف دارو سینه ام سرشار از کیست شده 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
شاید بخاطر مصرف اونا نباشه  من بدون مصرف دارو سینه ام سرشار از کیست شده

آخه قبلش اصلا نداشتم بعد که داروهامو شروع کردم دیدم هی سینه هام تیر میکشه فکر کردم از عوارض داروهاست که فقط تیر میکشه بعدش دیدم بدتر شد و رفتم سونو دیدم پر کیسته سینم دکترمم گفت به خاطر داروهاته هورموناتو بهم ریخته