2777
2789

کلافه ام خیلی خیلی خیلی زیاد 

عصبیم از دست بابا از دست مامان از اینا از خودمم شدید عصبانیم ..

خدایا یا منو ببر یا دوباره به زندگی برگردون 

نمیدونمچیشد که اینجوری شدم فقط میخوام نباشم 

میخوام خودمو از پنجره بندازم بیرون 

هیچ وقت مث الان ناامید نشده بودم شدیدا احساس بیکسی و تنهایی میکنم...

لطفا به من خرده نگیرید که تو مگه روانشناسی نمیخونی همونطور که پزشک حالش بد میشه به طبیب نیاز داره ،دندون پزشک دندونش درد میگیره ،منم طبیعیه که میزون نباشم یه وقتایی

کسیو ندارم خواهری ندارم که حرفامو بهش بگم ببخشید که ناله گزاشتم 

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6467191/دکتر-کیوان-مستوفی-اهل-فرااااانسه-حضور-در-سایت-دکتر-ساینا-کسی-ویزیت-شده-توسط-ایشو

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینم

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

امروز از اون روزای خیلی بد بودچرا من باید یهو یاد کسی بیفتم که ۴ ساله نیستشو از قلبم بیرون کردم ...چرا باید یهو این همه دیوونگی کنم چرا باید شمارشو خفظ باشمو سیوش کنم دوباره تا عکسلشو ببینم ...چرا باید زنگ بزنم 

خدارو شکر که خاموش بود 

یهو چرا انقدر دیوونه شدم

ربطی نداره  خوب این ریشه ای عزیزم  فقط خودت باید به فکر خودت باشی این تجربه من بود با اینک ...

ممنونم عزیزم

دعا میکنم ان شاء الله بحق این شب عزیز آرامش پیدا کنی  یک آرامش عمیق و ابدی

ممنونم مهربونم

آخه چرا باید یاد اون عوضی بیفتم که چنسال از زندگیمو نابود کرد چرا بازم باید نگرانش باشم چرا باید بازم فک کنم اون هنوزم بهترینه با وجود همه ی بدیاش

چرا بابا درکم نمیکنه چرا تا هر سری حرف از اومدن اینا میزنم دیوونه بازی در میاره دوباره چرا بابام میخواد از من انتقام بگیره 

چرا مامانم داره داغون میشه چرا