چشم داماد ... دست چپ داماد ... و یه سری چیزای عجیب غریب دیگه
عجیب ترین مهریه ای که شما شنیدید چی بوده؟؟؟؟
اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬 هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉 با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂
اینا هیچ کدوم قانونی نیست و ثبت نمیشه مهریه باید ارزش مالی داشته باشه منفعت عقلایی داشته باشه
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
اینا هیچ کدوم قانونی نیست و ثبت نمیشه مهریه باید ارزش مالی داشته باشه منفعت عقلایی داشته باشه
چرا یه مدت ثبت میکردن ، بعدش پیدن مردم دارن گوه میزنن دیگه گفتن بجز چیزی که ارزش مالی داشته باشه چیزی دیگه قبول نیست
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
چرا یه مدت ثبت میکردن ، بعدش پیدن مردم دارن گوه میزنن دیگه گفتن بجز چیزی که ارزش مالی داشته باشه چیز ...
والا من که حقوق خوندم میدونم قانون از قدیم همین بوده و هست
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@