2777
2789
😅😅 چرا 

والا خیلی پیچیده اش کردن من که نفهمیدم آخرش میشه به حکم حاکم شرع اکتفا کرد یانه 🙄

من میگم عیده چون رسانه عمومی ملی اعلام کرده دیگه دبه درمیارن نیست والا نمیفهمم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی الان بنده مکارم مرجع تقلیدمه ولی این یه حکم شرعی نیست ک بخوام ازش تقلید کنم و فردا روزه بگیرم ه ...

خدا امواتتو بیامرزه 😁همینو میخواستم ، یعنی روزه نگیریم دیگه؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

والا خیلی پیچیده اش کردن من که نفهمیدم آخرش میشه به حکم حاکم شرع اکتفا کرد یانه 🙄 من میگم عیده چون ...

ولی اگ مستند حاکم یا مرجع تقلید اشتباه باشه حتی با حکم حاکم هم ثابت نمیشه 

من ک نمیگیرم شما هم اگ میخواید این سامانه مکارم  خودتون پیام بدید  10000100

خدا خیرت بده 🙏

ممنونم عزیزم  بنده  از استادم پرسیدم،👇  چون حاکم شرع که اعلام کند دیگه عید هست ...

سپاس 🙏🌹😄