2777
2789
عنوان

😂🤦‍♀️مردم از خجالت

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 64 پست

وای بابای من خیلی روم حساس بود هیچوفت نمیذاشت کسی حرف از ازدواج من بزنه وقتی به هزار بدبختی عقد کردیم از سرکار میومد موهام خیس بود به مامانم گیر میداد فلانی ینی من چرا حموم بوده🙁حالا من در حالت عادی همش حموم بودمااا. تا چند وقت جلو بابام مجبور بودم جلو همسرم روسری و بلوز استین بلند داشته باشم😀😀

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
عشقم با دقت بخون. گفتم بابام تلقین کرده در صورتی ک اصلا واجبی نزدم چون حمومم طولانی شد فکر کرد خبری ...

😂😂😂چه گيري افتادي اينجا هم هر چي توضيح ميدي فايده نداره انگار كلاهمه  توهم زدن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قسم خوردنت خیلی باحاله   ژیلت زدی پ شیطون  شوخی کردم بخندیم عزیزم    

خیلی خجالت کشیدم

وقتی شوهرم میاد خونمون پیش هم میخوابیم تو اتاق

فردا صبحش ک میخوام برم تو حال میخواlم با بابام چشم تو چشم بشم میخواد جونم دراد

رفتم حموم بابام نبود حمومم طولانی شد دیدم ای دل غافل اومده  خیلیم بد نگاهم میکنه اوف

من باشم پررو پررو جواب میدم  میگم چرا اینجوری نگا میکنی مگه حموم جرمه😂

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
اااخ چه دوران مضخرفی بود نامزدی  همش استرس استرس استرس  من شوهرم از 6 میومد دنبالم تا 1 ...

دمت گرم امروز خیلی حالم گرفته بود خندوندیم😂

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند