آخه نمیشه هرجا که دلمون نخواست حرف مرجع تقلید رو نادیده بگیریم.
دیده شدن ماه ربطی به مرجع تقلید نداره. شما اگر کسی که بهش اعتماد داری بهتون بگه ماه رو دیده میتونی روزه نگیری.
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
آقای سیستانی هم عید اعلام نکردن.یا روزه بگیر،یا یک راه که خیلی ها برای این مورد استفاده میکنند مسافر شدنه که دیگه روزه شک دار هم نگیرند.چاره ای نیست
یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه.....هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
@بانوی_بی_نشان لطفا منو آروم کن و بگو چیکار کنم؟ نماز عید بخونم یا نه؟
سلام فعلا روزه بگیرید و فردا با دفتر مرجعتون تماس بگیرید.
من سعی میکنم تا قبل از اذان صبح تاپیک بزنم و حکم نهایی رو بگم.قبل از اذان نگاه کنید اگر تاپیک زده بودم مطالعه کنید
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....