2821
2789

فحش میدمش مقایسه یعنی تخریب طرف مقابل 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تلافی

میگم اول ببین شوهرش چجوریه هروقت تو مثل اون تمام عیار بودی منم مث زنش رفتار میکنم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

مگه از جونش سیر شده که همچین کاری بکنه 

از روز اول طوری برخورد کردم که اسم زنی رو میخواد بیاره .اولش میگه اون زن پیره داغونه ترکیدهه بود ..... 

حتی اگه جوون باشه😂😂😂

پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)

برای هر کسی یه چیزی جواب میده، مثلا ممکنه برای بعضی مردا مقابله به مثل جواب بده برای یه سری مردا اینکه یه توپ و تشر حسابی بیای و تهدید کنی بار دیگه نشنوی چنین چیزی ....

اگه صدبار بیشتر بگه چی؟؟؟  ب فکر جدایی افتادم

مرد عاشق باشه هرگز این رفتارو نمیکنه .مازنا نیاز داریم یکی پشتمون باشه آروم کنه نه اینکه زخم زبون بزنه .نمیتونن محبت کنن جهنم .حداقل ببندن دهنشو به بدی باز نکنه .منم یبار جدا شدم همش میگفت زن فلانی اینه زن اون یکی ...منم موقع خداحافظی گفتم برو یاهمونا که تعریف میکنی ببینم چه خاکی برسرت میکنن

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته