2777
2789
عنوان

خواستگار

123 بازدید | 10 پست

بچه ها برای بچه ی خواهره همسایمون زنگ زدن به بابام برای خواستگاری بعد بابام گفته نه و اینا حالا همسایمون شماره مامانمو میخاد گفت بهم بدین بعد من الان چیکار کنم ؟برم بهش بگم بیا این شماره زنگ بزن :/

نفهمیدم

بچه ی خواهر همسایتون چیکار به بابای تو؟؟

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسایمون میشه خالش بعد اونا منو به اون معرفی کردن

نه این کارو نکن شماره نده زشته

پدر و مادرت می خواستن شماره میدادن

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
 خب همین از مامانمم خواستن هیچکودوممون نمیتونیم بریم بگیم بیاین :/

چرا نمی تونین؟

خب اگهجوابتون منفیه که شماره ندین بگین قصد ازدواج نداره

و اگه مثبته شماره بابات یا مامانتو بدین برا انجام مراحل اولیه دیگه

چرا نمی تونین؟ خب اگهجوابتون منفیه که شماره ندین بگین قصد ازدواج نداره و اگه مثبته شماره بابات یا ...

چ جوری بدیم بریم بهشون بگیم بیاین این شماره نمیگن دختره هوله

چ جوری بدیم بریم بهشون بگیم بیاین این شماره نمیگن دختره هوله

خودتون که ندین

اونا باید بیان بگیرن

اونا فقط یه بار گفتن تموم خاهرش هی زنگ میزنه به بابام ولی دیگه نیومدن به ما بگن 

خب هر موقع که زنگ زدن شماره بدین

یا اگر گفتن شماره بدین شما گفتین باشه ولی ندادین می تونین شماره رو اس بدین