2777
2789
عنوان

پیرخرفت..

159 بازدید | 12 پست

شوهرم توی اینستاگرام هست.

بعداینکه..پسرعموی پدرشوهرم ...شوهرم رو فالو کرده و هرروز چندتا پیام و کلیپ میفرسته براش..مثلا..اهنگ..موزیک..تصاویر و فیلم طنز..این وسط یهو دیدم یه کلیپ رقصم فرستاده..از اونا که زنا عربی میرقصنا با شو رت  و سو تین..اونو تازه فرستاده بود منم دیدم اونه پاکیدم اون پیامو..شوهرمم حساسه که از گوشیش چیزی پاک کنم..ولی واقعا اعصابم خورد شد..مرد گنده پیره و سه تا هم زن طلاق داده..اونوقت هرروز پنج شش تا برا شوهرم توی دایرکتش انواع اقسام چیز میفرسته..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه چ حساسی...چیزی نیس ک دوست شوهرمن فقط از این چیزا میفرسته ما دوتایی میبینیم و میخندیم میگیم فلانی چراهمش از اینا میفرستع😂حساس نشو ک عزیزم

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
عه چ حساسی...چیزی نیس ک دوست شوهرمن فقط از این چیزا میفرسته ما دوتایی میبینیم و میخندیم میگیم فلانی ...

اخه بد بود کلیپه..بخدا از فیلم س ک سی بدتر بود..زنه خیلی اندامش تو چشم بود و لخت با شورت و سوتین

اره ماهم دوتایی میبینیم😂😁

استارتر درست میگه بیشترم اینایی ک سنی ازشون گذشته میفرستن 🤣پیرن دیگه

واقعا چرا این پیرا اینجورند؟؟؟؟؟؟؟؟

خب گنا دارن دیگه زمان اونا ک از این‌چیزا نبوده من استدلالم اینه البته🤔

بشینه نگاه کنه تا جونش دربیاد..چیکار به شوهر من داره مدام براش میفرسته

عزیززززم مگه نمیگی فامیلشه؟ نمیشه ک بهش بگه نفرسته...مطمئن باش از قصد نیست نیس بعدم اگه اذیت میشی پاک کن یواشکی ک نبینن همسرتون یکی دوبار ک سین نزده بپاکی اونم متوجه میشه ک شما از اون کلیپا دوس ندارین

عزیززززم مگه نمیگی فامیلشه؟ نمیشه ک بهش بگه نفرسته...مطمئن باش از قصد نیست نیس بعدم اگه اذیت میشی پا ...

یه مساله ای هست عزیزم این وسط..اونم اینه که شوهرم پیامارو نمیپاکه مثلا از همون اولش هرچی فرستاده هست..حالا من بیام پاک کنم میفهمه میگه چرا پاکیدی دعوا میشه..توی اینستا میشه فقط یدونه اش رو پاک کرد فقط یدونه پیام رو؟؟؟؟؟؟؟؟

یه مساله ای هست عزیزم این وسط..اونم اینه که شوهرم پیامارو نمیپاکه مثلا از همون اولش هرچی فرستاده هست ...

خب یکار کن نمیشه بگی دستم خورد پاک شد؟ بعد از اونوب بعد همش پاک‌کنی دعوا میکنه نه؟ اگه متوجه بشه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز