2789
عنوان

چرا نیست

29 بازدید | 6 پست

چرا چن وقته نیست از شب ۲۳ ام تا حالا واتساپشو چک نکرده دلم تنگ شده واسش

مگه میشه ی نفر مجازیاشو چک نکنه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
خط جدید عزیزم

وای حالا چیکار کنم!!

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای حالا چیکار کنم!!

هیچ کار خاصی لازم نیس انجام بدی!

وقتی کسی آدمو نمیخواد،خودمونو معطل کسی نکنیم.

کاملا میفهممت،کسی ک ادعای علاقش گوووش دنیارو کر کرده بود،امشب فهمیدم این ادعاها برا من تنها نبوده،با خیلیا از این حالا داشته.

کاش میشد زمانو ثابت کرد،کاش میشد یع چیزاییو هیچوقت ندید

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
هیچ کار خاصی لازم نیس انجام بدی! وقتی کسی آدمو نمیخواد،خودمونو معطل کسی نکنیم. کاملا میفهممت،کسی ک ...

😔😔😔😔اخه اکانتش هنوز هست اگه عوض کرده بود ک دیلیت میزد

عزیزم خداروشکر ک فهمیدی ذاتش اشکار شد نمیدونم بعضیا  چ سودی داره اینهمه پست فطرتی واسشون

😔😔😔😔اخه اکانتش هنوز هست اگه عوض کرده بود ک دیلیت میزد عزیزم خداروشکر ک فهمیدی ذاتش اشکار شد نمی ...

عوض نکرده عزیزم اضافه کرده‌،خط جدید آدما و موارد جدید.

آنلاینیشو میبینم که با بقیع داره چت میکنه و اونور ب من شب بخیر میگه جیگرم کباب میشه.

برا من شبا زود میخوابید که میخواد بره سرکار،برا من ساعت عشق داشت،برا من ساعتی که با هم قرار داشتیم هرشب آنلاین میشد و میگفت میمونم،تا آخرش میمونم.آخرش امشب بود،شب عید من که زهرم شد،که بین اییین همه مشکل زندگی خودم،نبود اونم اضافه شده.

کاش میشد بهش پیام داد حداقل اون حرف قشنگایی که ب من گفتیو ب اون نگو.

توکه وسط چت یو نتت قطع میشد،توکه یهو خوابت میبرد،حالا الان مدااام آنلاینی بدون لحظه ای آف شدن.

لذت اولین آغوشت هنوز توی ذهنمه،هرآدمیو ک بیرون میبینم و حتی شبیه توعه،کلی نگاهش میکنم،خودم‌و گول میزنم که شاید من قیافتو یادم رفته.

هرکیو نیبینم ک ماشینش،عطرش،مدل لباسش شبیه توعه ناخودآگاه مغزم قفل میشه.

زشت بودی،صدات خشن و زشت بود،تفاوت سنیمون زیاد بود،منو فقط برا یع چیز میخواستی،ولی با همه اینا گذشت.

آقای زرنگ با دلم بازی کردی با آبروت جبران میکنم

ببخشید اسی حزفامو اینجا نوشتم،از شدت گریع و حال بد هیچی ب ذهنم نرسید

دارم میترکم،توروخدا ب حرمت این شب عزیز دعا کن زودتر آروم بشم،خیلی کارای نکرده دارم که وقتشون داره میگذره😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اگر بی‌رحمانه شکسته شدی اما هنوز شجاعت آن را داری که با موجودات زنده دیگر مهربان باشی،تو یک انسان سرسخت با قلب یک فرشته ای.🤗🍃🌈♥️🧚‍♀️
عوض نکرده عزیزم اضافه کرده‌،خط جدید آدما و موارد جدید. آنلاینیشو میبینم که با بقیع داره چت میکنه و ...

الهی عزیزم.انءشالله خدا به قلبت آرامش بده 😔