2777
2789
عنوان

کمکککک

154 بازدید | 11 پست

خانوما من دیشب تو نی نی سایت ثبت نام کردم ولی امروز وارد سایت شدم دیدم نمونده اکانتم..توروخدا کمکم کنین چجوری دائمی توو نی نی سایت بمونم..تازه واردم همه چیشو کمکم کنین داا اکانتم دائمی بمونه

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙

زمان ورود اون تیکه پایین رمز ورود رو بزن

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی نمونده اکانتم

عزیزم دیشب تا چندساعتی اکانتم موند ولی صبح بیدار شدم اومدم نی نی سایت دیدم بازم نوشته ثبت نام یه طرفم نوشته ورود کاربر..اکانتم نموند اومدم ورود کاربر رو زدم مشخصات اکانتم رو زدم بعدش اکانتم برگشت

ممنون عزیزدلم

خواهش میکنم🥰

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
مرا بخاطر بسپار رو بزن 

اهان ممنون گلم..فقط چجوری میتونم وقتی یه تاپیک میزنم بعد چندروز برم همون تاپیکمو پیدا کنم؟ و اینکه باردارم چجوری میتونم نمودار تولد بچه رو فعال کنم؟

اهان ممنون گلم..فقط چجوری میتونم وقتی یه تاپیک میزنم بعد چندروز برم همون تاپیکمو پیدا کنم؟ و اینکه ب ...

گلم وارد نی نی سایتِ من شو و بعدش بزن رو تاپیک های من 🙂اونجا تاپیک هات میان

ڪه ڪِردار مانَد زِ ما یادِگار🙃🌱
گلم وارد نی نی سایتِ من شو و بعدش بزن رو تاپیک های من 🙂اونجا تاپیک هات میان

فدات بشم مهربونم ممنون از راهنماییت..گلم میدونی چجوری نمودارِ تولد بچه رو فعال میکنن؟میخوام واسه خودم فعالش کنم