2777
2789
عنوان

کیا بچشون روز تولد همش خواب بود؟

139 بازدید | 11 پست

بچم ساعت 11صبح بدنیا اومده...ولی کم گریه میکنه و شیرم هنوز نیومده سینمو نمیگیره و بیشتر میخوابه ..شیر خشک میدیم بش...بنظرتون اینهمه میخوابه طبیعیه؟

اره 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زردی ندارخ بچت؟؟؟

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

اره بابا سعی کن شیر خودتو بدی دو سه روز طبیعی شیرت کمه ولی میک بزنه میاد 

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

بچه ها من دانشجوی ارتباطاتم برای نظرسنجی توی پروژه دانشگاهم شدیدا به کمکتون  نیاز دارم

لینک نظر سنجی که گذاشتم اینه درباره استفاده از اینترنته نظر سنجیم.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfps-D54s4rL6QEY7tfgBGTG_nGBwDcvP2o1DGuhAWuOb81YQ/viewform?usp=sf_link

ثواب داره .خدا خیرتون بده بدجور گیر کردم

دعاتون میکنم.

نفری یه صلوات هم برای سلامتی و برآورده شدن حاجتتون می فرستم.  

فقط لطفا جنسیت رو مرد ثبت کنید مردای شرکت کننده ندارم

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔

بچه من دنیا اومد ساعت ۷غروب تا فردا ظهرش خواب بود من انقد گریه میکردم بیدار نمیشد. همه بچه ها هوار می‌کشیدن شیر میخوردن . بچه من اصلا نمیتونستم دهنشو برا شیر باز کنم. انقد گریه کردم مامانمو مجبور کردم بردش بخش نوزادان . اونجا گفته بودن ما دلمون نمیاد خودتون محکم بزنین کف پاش بیدار بشه. مامانم آوردش چنان محکم کوبیدم کف پاش😐😐بیدار شد شیر خورد زردی هم اصلا نداشت. الآنم چهار سالش هزار ماشاالله همه چیش عالیه