2777
2789
عنوان

منم جزناله کنم 😕

122 بازدید | 18 پست

یوقتایی اصلا حس و حال شوهرمو ندارم با اینکه عشق اولم بوده خانواده ها راضی بودن از ازدواج همه خوشال و خودمونم ولی الان بعد ۶ ماه اصن دیگه باهاش حال نمیکنم😕 شاید طبیعیه شاید بخاطر نبود بچس شاید بخاطر حساسیتای  منه ک میگم باید بیشتر بهم توجه کنه🙁 ایییییی

ایییییی

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر بی توجهی های اونه ک منم سرد شدم👩‍🦯

عزیزم طبیعیه. 

اولش آدم میاد تو خونه زندگی نو، همه چیز براش جدیده و هیجان زده است. بعد کم کم فضای خونه عادی میشه.

و اینکه گاهی واقعا آدم حوصله خودشم نداره، چه برسه به شوهرش.

برای خودت سرگرمی درست کن. هم سرگرمی تکی. هم دو نفره.

عزیزم طبیعیه.  اولش آدم میاد تو خونه زندگی نو، همه چیز براش جدیده و هیجان زده است. بعد کم کم ف ...

اخه بدیش اینه اصلا شوهرم واقعا درک نمیکنه این حال منو امشب یهو وسط خیابون جلو همه گف برو تو ماشین بشین با این حال مضخرفت😔 حالا اگ من بودم زمینو زمانو بهم میدوختم ک حرف بزن چرا ناراحتی

اخه بدیش اینه اصلا شوهرم واقعا درک نمیکنه این حال منو امشب یهو وسط خیابون جلو همه گف برو تو ماشین بش ...

عزیزممممم

چون مردها با ما فرق دارن دیگه. باید یادش بدی کم کم.

خیلی رک و واضح. 

شوهر من اینطوری بود که اگه میگفتم حالم بده، عصبانی میشد😐 اصلا هم نمیتونست بفهمه. انگار به خودش می‌گرفت.

الانم نمی‌فهمه البته. ولی بهش یاد دادم که هروقت گفتم ناراحتم، تو فقط بغلم کن یا منو با ماشین ببر بیرون و بعدم به حرفام گوش بده بدون اظهارنظر.آروم میشم.

الان بهتر شده.

شما هم توقعت رو بهش بگو.

ببین اولش اینجوریه. کم کم قلقش دستت میاد.  زرنگ باش. رگ خوابشو دستت بگیر.‌ زندگیت بهشت میشه.& ...

اره باید بیشتر وقتدبذارم من ک دیگه گفتم بشم مثل خودش سرد و بی روح

اره باید بیشتر وقتدبذارم من ک دیگه گفتم بشم مثل خودش سرد و بی روح

نه بابا. ما خانوما خیلییی قدرت داریم. خودتو دست کم نگیر. 

سرد تر از همسر من نبود. انقدم عصبی بود که.

الان ۱۸۰ درجه عوض شده. 

کتاب بخون. کتاب «چراغ دل شوهرت را روشن کن.» 

اولاش یه ذره سطح پایینه. ولی از وسطای کتاب، خیلی عالی میشه و بیشتر درمورد دوست داشتن خودت و احترام به خودت هست که خیلی هم تو رابطه تاثیر گذاره. البته از اول بخون.

کتاب «هنر زن بودن» هم بخون. من با این کتاب، زندگیمو از طلاق نجات دادم.

کتاب «زنان زیرک» هم اینجا خانوما پیشنهاد دادن. من خودم نخوندم. ولی اونم خیلی تعریفشو شنیدم.