2777
2789
عنوان

آقا بیاین

91 بازدید | 5 پست

قرار بود برای زندگی تقریبا یکسال بریم روستا ، که رو زمینای پدرشوهرم شوهرم کار کنه ، حالا دوروز رفتیم و کلا هنو اسباب نبرده بودیم ، کنسل شد برگشتیم و شوهرم برگشت به کار خودش 

شوهرم دیشب گف افطار مراسم مردونه دعوته افتتاح مغازه دوستش ، که ساعت ۶ونیم رفت بیرون ، خلاصه ساعت ۸وربع تصویری زد و افطار خورده بود بعد ساعت ۹ زنگ زد که دارم میام چیزی از بیرون نمیخوای ؟! حدود یه ساعت بعدش رسید ، تو این فاصله هرجور فکر میکنم نباید مشکوک بشم بهش ولی اعصابم خورده و مشکوکم ، چون از راه اومد رفت خوابید ساعت ۲ بیدار شد نماز مغرب اشا خوند ، گفتم الاااان نماز میخونی ؟! گف حالم خوب نبود نمیتونستم بلند شم ، و خلاصه اینکه منم امروز ساعت ۱۱ونیم خواب بودم ، دیدم رفت حموم و از حموم اومد نماز خوند منم گفتم هنو اذان نشده که نماز خوندی ، نماز قضا بود ؟ گف نه نماز مستحب خوندم دورکعت منم باور نکردم گفتم تو تا حالا مستحب نمیخوندی ، خلاصه شرمندم ولی بهش گفتم قسم بخور که مستحب بود اونم قسم خورد ، بعد من بازم میگفتم نه دلم صاف نیس ، گف خجالت بکش قسم خوردم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گیر ندید بابا ..

یعنی بعد چندسال زندگی هنوز از همسرتون شناخت ندارید؟

منظورم استارتر نیست 

کلی میگم.

چون اینجور تاپیکا زیاده

هر چی که بین من و اون بود از جنس گـــنــاه شد اون دنیا هم تـــبـاه شد...