2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش به همین راحتی بود

میفهممت

میگن بش فک نکن

انگار دس خود ادمه ک مدام ب اتفاقات تخلش فک کنه!

خو دس خودمون بود ک کلن اون بازه زمانی و پاک میکردیم از کل زندگیمون چ برسه از فکرمون:(

دارع قلبم میوفته از سینه، وزنه چشمات بدجوری سنگینه، جوری کع انگاری دوتا پام روی مینِ😜 شاید اصلا خدا بخشید،دیگه مرگ بر گفتنامونو نشنید:)احتیاج دارم به طُ،، به گفتن از حالم به طُ انقد دسته گل آب بدیم، بگن نه تو آدم بشویی نه من آدم بشو..احتیاج دارم بریم، یه ماه شمال باشیم بعد از جنوب درایم:))اصلا احتیاج دارم دیگه بریم نیایم..یه چند ماه از زندگی رسید نخوایم ..                     احتیاج دارم بهم اعتماد کنی بدون امضا، همین،،،،بهت همه گندامو بگم بشنوی و یه دونه چرا نگی                            احتیاج دارم بگی حق نداری بری، وایسا باهم بریم،،بگی مراقب باشم موقع رانندگی:))                                                        تو رو جای خدا نه، تو رو بعد از خدا من، قدِ عشقای عالم میپرستم، میپرستم..دلم قرصه وقتی یه کوه میذاره دست تو دستم(بابا♥)                                                                   تو شخصی ترین حریممی ، افراطی ترین عقیدمی ، انگیزمی ، بیشتر از یه نیممی ، دلیل اینکه الان منطقی امی ، همیشه چپه سینمی ، میتپی♥
نخیر اگه جمعه عید باشه دیگه شنبه تعطیل نیست 

وا، مگع تعطیلی عید فطر همیشه دو روز نبوده؟

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
نخیر اگه جمعه عید باشه دیگه شنبه تعطیل نیست 

دو روزه تعطیلات عید فطر

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ  ❌ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
میفهممت میگن بش فک نکن انگار دس خود ادمه ک مدام ب اتفاقات تخلش فک کنه! خو دس خودمون بود ک کلن اون ...

خاطراتت رو بنویس و بدون خوندن پاره کن..

اینقدر تکرار کن

می بینی که فراموش شدن

فقط یادت نره از روزهای گذشته ات باید درس بگیری

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ  ❌ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
میفهممت میگن بش فک نکن انگار دس خود ادمه ک مدام ب اتفاقات تخلش فک کنه! خو دس خودمون بود ک کلن اون ...

اصلا مگه پاک میشه

هر لحظه هر ثانیه حماقتام جلو چشممه

شده اینه دق

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.
اصلا مگه پاک میشه هر لحظه هر ثانیه حماقتام جلو چشممه شده اینه دق

اوه عجیب میفهمم چی میگی

برات ارزو میکنم در اینده انقد خوشبخت بشی ک کلن وقت نکنی بهش فک کنی

یا اگرم فک کردی انقد برات بی اهمیت بشه ک ب ثانیه نکشیده یادت رفته باشه..

من فقط میگم کاش کمی اطرافیان بیشتر حواسشون بهم بود

کاش کمی مراقبم بودن

کاش پدر و مادرم کمی حواسشون بیشتر ب من بود

و کاش کمی عاقلانه تر تصمیم میگرفتم

دارع قلبم میوفته از سینه، وزنه چشمات بدجوری سنگینه، جوری کع انگاری دوتا پام روی مینِ😜 شاید اصلا خدا بخشید،دیگه مرگ بر گفتنامونو نشنید:)احتیاج دارم به طُ،، به گفتن از حالم به طُ انقد دسته گل آب بدیم، بگن نه تو آدم بشویی نه من آدم بشو..احتیاج دارم بریم، یه ماه شمال باشیم بعد از جنوب درایم:))اصلا احتیاج دارم دیگه بریم نیایم..یه چند ماه از زندگی رسید نخوایم ..                     احتیاج دارم بهم اعتماد کنی بدون امضا، همین،،،،بهت همه گندامو بگم بشنوی و یه دونه چرا نگی                            احتیاج دارم بگی حق نداری بری، وایسا باهم بریم،،بگی مراقب باشم موقع رانندگی:))                                                        تو رو جای خدا نه، تو رو بعد از خدا من، قدِ عشقای عالم میپرستم، میپرستم..دلم قرصه وقتی یه کوه میذاره دست تو دستم(بابا♥)                                                                   تو شخصی ترین حریممی ، افراطی ترین عقیدمی ، انگیزمی ، بیشتر از یه نیممی ، دلیل اینکه الان منطقی امی ، همیشه چپه سینمی ، میتپی♥
اوه عجیب میفهمم چی میگی برات ارزو میکنم در اینده انقد خوشبخت بشی ک کلن وقت نکنی بهش فک کنی یا اگرم ...

چقدر منی

حس کردی منو

کاش کاش کاش

واست ارزوی بهترینا رو دارم

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.
چقدر منی حس کردی منو کاش کاش کاش واست ارزوی بهترینا رو دارم

😞😘♥

چه میدونم شاید فردا تعطیل باشه

دوروزه عزیزم

تاپیکم زدن

هرچی خاستم تگ کنم نشد تو تاپیکه

دوروزه عزیزم تاپیکم زدن هرچی خاستم تگ کنم نشد تو تاپیکه

ممنونم چه دوروز چه یه روز به حال ما که فرق نداره خواهر 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ممنونم چه دوروز چه یه روز به حال ما که فرق نداره خواهر 

اوهوم

ما ک همش خونه ایم

اوهوم ما ک همش خونه ایم

ما هم خونه هستیم شوهرم هم تازه از شیمی درمانی اوردم دیگه تا یک هفته حالش بده خونه هم بو غم وناراحتی میده 😞

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜