تو یه ساختمونیم ولی ورودی هر کی مال خودشو داره اینا از اولش اومدن از ورودی ما استفاده میکنند در حیاط خودشون رو بستند من که راضی نیستم از در ما رفت و آمد کنند شوهرمم نمیزاره حرفی بزنم این حق ناسه یا نه؟
سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
خیلی مشکل ها پیش اومده اصلا این جاریم خودش رو انگار مالک ساختمون میدونه انباری منو هم برداشته واسه خودش منه خاک بر سر اون زمان نشناخته بودمش گفتم چه اشکالی داره الان میبینم نه خیلی پرو
نه چرا شاید از این سمت راحتن اگر کثیف نمیکنن یا وقتش بشه بدونن تمیز میکنن چه مشکلیه
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...