2821
2789
عنوان

جراحی صفرا؟

85 بازدید | 4 پست

سلام دوستای گلم بعد از سه ماه تحمل درد رفتم کلینیک بهبود توی تهران دکتر گفت عفونت معده داری و فتق نسبتابزرگ و سنگریزه و اسلاژ صفراوی .یه ماه دارو داده بعدش گفت احتمالا صفراتو دربیاریم 

کسی عمل کرده؟ سخته؟ وحشت دارم من بیشتر از پرهیز غذایی بعدش میترسم اخه تازه 29سالمه میگن چربیجات نباید خورد درسته؟

من مامانم در اوردع بیشتر چیزارو میتونه بخورع عوضش از درد راحت شد 

عزیزم درد مادرتون چی بود؟ دکتر به من گفت چون معده ت مشکل داره باید یه ماه دارو بخوری ببینیم از معده ست یا سنگ . 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم درد مادرتون چی بود؟ دکتر به من گفت چون معده ت مشکل داره باید یه ماه دارو بخوری ببینیم از معده ...

سنگا ازییت میکردم کل صفراش پر بود از هوش میرفت دیگ 

عاها 

فان مع العسر یسرا... مطمعنم ک اروم میشم ی روز  (:

عزیزم جراحی کردید؟ 

خیلی سخت نیست ولی بایدتاچندماه مراعات کنید وچیزای سنگین نبایدبلندکنید 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤