2777
2789
عنوان

یکم دو دل شدم +عکس

358 بازدید | 40 پست

بچها چند روز پیش عکس فرش جهیزمو گذاشتم یعضیا نپسندیدن

هنوز ب دستم نرسیده البته 

طرح وینیجه خاص پسنده 

خودم و همسرم خیلی دوسش داریم اما یکم دو دل شدم بعد از دیدن نظرات اگر خوب نیست وقتی رفتم عوض کنم طرحشو

مبلامو میخوام زرد و طوسی بگیرم 

با ترکیب اکسسوری های نقره ای 

الان میذارم

عکس یکم واضح نیست بزنید رو عکس عکسو باز کنید واضح تر میشه 

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

تو میخای استفاده کنی ن کاربرای نینیسات

خودت هرچی دوس داری

واقعا نون دلتون و میخورین ! اگه فکر کردین جایی دل کسیو شکوندین بی جواب میمونه کافیه ۱ سال صبر کنین ببینین همون بلا سر خودتون میاد...حتی بدتر:) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار عزیزم

بنده خدا میخواد مشورت کنه 

چرا بعضیا اینجورین اخه

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
وینیج یا وینتیج 🤔🤔🤔

اشتباه تایپی بوده

🥰 ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)

اسی سلیقه ها متفاوته  واقعا اگه شما از چیزی خوشت میاد دلیل نمیشه همه خوششون بیاد  و نظر خودت و همسرت مهمه چون شما قرار تو خونه ای زندگی کنید ک از دیدن وسایلی ک با سلیقه خودتون خریدید ذوق کنید  وگرن کابرای این سایت ک اونجا زندگی نمیکنن🌹