بستگی به تخصصش داره من نامزدم تازه تخصصش تموم شد خودمم پزشکی سال دومم تازه ولی خب اره رتبه برتر باشی بهت حقوق میدن کلا به دانشجوی پزشکی میرسن واقعا چون سختی هم زیاد داره مثلا من که تازه پزشکی عمومیم در ماه شاید یکی دوهفته خونه نتونم برم...از ی ترمی به بعد شیفت هم نگه میدارن مارو کلا باید زرنگ باشی دیگ مثلا من خودم مشاوره میدم تدریس میکنم همسرمم همین
پزشک اندکی روانشناس عاشق زندگی و لبخند مردم ... دغدغه مند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما ی فامیل داریم زنش عمومیه چهل تومن میگیره خودشم هیئت مدیره و مدیراوراژنس هست هم از بیمارستان میگیره هم از علوم پزشکی فک کنم شوهره دو سه سال پیش دو جا حقوقش چهل و خورده ای میشد زنش و نمیدونم ولی زنش دو سال پیش شونزده و خورده ای میگیرین الان آنقدر الان خودت فکر کن چقدر میگرن
نوش جونشون تو این بیماری حلالشون حداقل اختلاس و نمیکنن
نه رتبه ی برتر باشی هم تدریس میتونی هم مشاوره بعد رتبه برترم نه حتی الان دیگ مهارت مهمه خیلی تو تدریس و مشاوره من قلمچی رفته بودم دختره دانشگاه ازادم میخوند ...ولی مهارت و فن بیان قوی ای داشت هم تدریس میکرد هم مشاوره
پزشک اندکی روانشناس عاشق زندگی و لبخند مردم ... دغدغه مند