2777
2789

موقع تخصص ک خب بستگی داره ب خود پزشک 

مهارتش . معروفیتش . اینکه تدریسم کنه یا ن . مطب و بیمارستان و غیره ...

ولی تو دوران رزیدنتی ک میشه دانشجویی گفتن ۲۳۰۰ انگار ب تازگی میخوان کنن ۳ 

بستگی به تخصصش داره من نامزدم تازه تخصصش تموم شد خودمم پزشکی سال دومم تازه ولی خب اره رتبه برتر باشی بهت حقوق میدن کلا به دانشجوی پزشکی میرسن واقعا چون سختی هم زیاد داره مثلا من که تازه پزشکی عمومیم در ماه شاید یکی دوهفته خونه نتونم برم...از ی ترمی به بعد شیفت هم نگه میدارن مارو کلا باید زرنگ باشی دیگ مثلا من خودم مشاوره میدم تدریس میکنم همسرمم همین 

پزشک  اندکی روانشناس عاشق زندگی و لبخند مردم ... دغدغه مند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما ی فامیل داریم زنش عمومیه چهل تومن میگیره خودشم هیئت مدیره و مدیراوراژنس هست هم از بیمارستان میگیره هم از علوم پزشکی فک کنم شوهره دو سه سال پیش دو جا حقوقش چهل و خورده ای میشد زنش و نمیدونم ولی زنش دو سال پیش شونزده و خورده ای میگیرین الان آنقدر الان خودت فکر کن چقدر میگرن

نوش جونشون تو این بیماری حلالشون حداقل اختلاس و نمیکنن

تدریس فک‌ کنم باید کم کم  لیسانس و داشته باشی

نه رتبه ی برتر باشی هم تدریس میتونی هم مشاوره بعد رتبه برترم نه حتی الان دیگ مهارت مهمه خیلی تو تدریس و مشاوره من قلمچی رفته بودم دختره دانشگاه ازادم میخوند ...ولی مهارت و  فن بیان قوی ای داشت هم تدریس میکرد هم مشاوره

پزشک  اندکی روانشناس عاشق زندگی و لبخند مردم ... دغدغه مند 
یعنی همون سال اول دانشگاه 3 بشون میدن 

ن سال اول ک درامد ندارن 

اول عمومیه و تو انترنی ک میشه سال ۶ و ۷ پزشکی حدود ۱ تومن میدن 

بعد باید برا رزیدنتی خوند ک میشه تخصص و تو طول دوران دانشجویی این مقدار میدن 

ن سال اول ک درامد ندارن  اول عمومیه و تو انترنی ک میشه سال ۶ و ۷ پزشکی حدود ۱ تومن میدن  ...

7سال میشه عمومیت تموم میشه 

بعد 3 سالم تخصص میگیری 

من میگم تو دوران عمومی حقوق میدن یا نه

7سال میشه عمومیت تموم میشه  بعد 3 سالم تخصص میگیری  من میگم تو دوران عمومی حقوق میدن یا ...

شما گفتی دانشجوی تخصص ! 

بله تو دوران عمومی تو انترنی ک سالای اخرش میشه حدود ۱ تومن میدن

بعد فارغ التحصیلی تو طرح حدود ۷_ ۸ تومن تا نهایت ۱۴ _ ۱۵

وای چندسالته😐😐😐😐 چندبار توضیح بدم دیه یدور بخون کامنتارو متوجه میشی 

همین که فوق لیسانسو بگیری حتی میتونی بری تدریس کنی اینجوری بهتره 

میدونم ممنونم بابت توضیحات