jaaam مدیر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 618 عنوان چرا وقتی ..... | مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 20 پست چرا اخه یکی باهامون سرد رفتار میکنه بیشتر وابسته اون میشیم و به اون همش تو جه میکنیم در حالی ک اون حتی ب ما اهمیت نمیده و چرا همیشه اونی ک بهت بشتر محبت میکنه بیشتر دوست داره و حتی حاضر جونش هم بده برات برات مهم نیص و دوسش نداری 😔 اوووففففف من دخترم نه پسر پروفایل پسرونه دوس دارم 😁 1400/02/22 | 19:11 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 618 خب دیگه نگو, حتی بهش پیام هم نده , اگه واقعا دوست داشته باشه خودش بر میگرده ولی ایندفعه اون نا ... چیکار میشه کرد ولی سه روز تو بلاک موند و از بلاک در واردمش اوووففففف من دخترم نه پسر پروفایل پسرونه دوس دارم 😁
jaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 618 چون خدا همه كار برا آدم وحوا كرد اما اونا سيب و انتخاب كردن تو هميشه چيزيو ميخواي كه نداري نه چيزي ... خب اوکی شد باشه میرم دنبال کسی ک دوسم داره خوبه اوووففففف من دخترم نه پسر پروفایل پسرونه دوس دارم 😁
jaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 618 عزیزم اینا جنبه روانشناسی دارع بی دلیل نیص وقتی یکی کم محلی میکنه ما فک میکنیم یچیزی کمه و مخایم ... روانشناسی هایا؟😐 اوووففففف من دخترم نه پسر پروفایل پسرونه دوس دارم 😁
hani10099 عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 663 چیکار میشه کرد ولی سه روز تو بلاک موند و از بلاک در واردمش خواهرانه بهت میگم , اگه آینده خوبی تو این رابطه نمی بینی جدا شو قبل از اینکه بیشتر وابسته بشی اول خودت دوست داشته باش بعد اونو you are everything to me I can't lost you
٠بيتاب٠ عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 5620 خب اوکی شد باشه میرم دنبال کسی ک دوسم داره خوبه هيچوقت هيچكيو بيشتر ازخودت دوست نداشته باشاون موقع منطقت روشن ميشع ؛وشكستي ديگع دركار نيست دلم يه جاي دور ميخواد! خيلي دور...
jaaam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 618 خواهرانه بهت میگم , اگه آینده خوبی تو این رابطه نمی بینی جدا شو قبل از اینکه بیشتر وابسته بشی ... ممنون خواهرم دیگه دارم کم کم خودمو کنار میکشم اوووففففف من دخترم نه پسر پروفایل پسرونه دوس دارم 😁