راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه عزیزم. اینطوری نیست که یه مرجع هلال ماه رو ببینه یه مرجع نبینه.فقط،تفاوتشون تو این هس که بعصی هاشون حکمش ن اینه که هلال ماه حتما باید با چشم غیرمسلح یا همون چشم انسانی دیده بشه که قبول باشه و پایان ماه رمضان و بعضی، هاشون معتقدن که با چشم مسلح ینی دستگاه های خاص رویت هم ببینن کافیه و عیده.... واسه همین گاهی روز عید رو متقاوت اعلام می کنن که اونم کم پیش، میاد.
یعنی یه مرجع ماه رو میبینه یه مرجع نمیبینه؟😂😂 چقدر خوشحالم که مرجع تقلید ندارم.
نه عزیزم. اینطوری نیست که یه مرجع هلال ماه رو ببینه یه مرجع نبینه.فقط،تفاوتشون تو این هس که بعصی هاشون حکمشون اینه که هلال ماه حتما باید با چشم غیرمسلح یا همون چشم انسانی دیده بشه که قبول باشه و پایان ماه رمضان و بعضی، هاشون معتقدن که با چشم مسلح ینی دستگاه های خاص رویت هم ببینن کافیه و عیده.... واسه همین گاهی روز عید رو متقاوت اعلام می کنن که اونم کم پیش، میاد