2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

195 بازدید | 26 پست

میبینید شما هاله رو؟ 

اول ک بی بی زدم یه هاله کمرنگ افتاد کم کم پررنگ و واضح تر شد تا یه ربع که اینجوری واضح تر شد

فردا صبحم دوباره بزنم؟ 

روز سوم تاخیرم

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرنمیکنم داشته باشه اصلا مشخص نیس اون هاله ک میگی صورتی کم رنگه؟ازنزدیک نگاه کن

شازده کوچولو پرسید:کی اوضاع بهتر میشه؟روباه گفت:ازوقتی که بفهمی همه چیز به خودت بستگی داره!

اره انگار هاله داره

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
هاله داره عزیزم مبارکت باشه

اخر ش فهمیدم باردارم یا نه 🥺🥺

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃
چطور نمی بینی

فردا صبحم بزارم به نظرت پررنگ تر میشه؟؟ 

هاله داره برو آزمایش بده

تا شنبه شرایطشو ندارم 🥺

خانوما همون اول پر رنگ باشه و زود رنگ بگیری یعنی چی؟

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭