2777
2789
عنوان

حرف نزدن کودک بیست و سه ماهه

298 بازدید | 11 پست

با سلام دختر من الان بیست و سه ماهه هستش و تقریبا هرچیزی بگی تکرار می کنه ولی از کلمات استفاده نمی کنه و چیزهایی که نیاز داره رو نمیگه ولی هرچیزی بگی تکرار میکنه.  البته دوماه هم زود دنیا اومده.  کسی همچنین مشکلی داشته؟  ممنون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم ۲۴ ماهس فقط کلمه میگه مثل بابا ماما  شیر اب ابجی دده 

بیرون مرسی

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

بعضی بچه ها تبلن تو حرف زدن باهاش زیاد حرف بزن ازش نظر بخاه درباره چیزایی ک متوجه میشه ک مجبور بشه کلمه بگه

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

دختر خاله من سه سال تازه شروع کرد کلمه ناقص گفتن الان پنج سالشه شیش متر زبون داره😐

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

ازش بپرس بگو‌این چیه 

توپت کجاست. هی اسم اشیارا بگو بهش بکو تکرارکنه.  صدای حیوانات را چند بار بگو بعدازش بپرس

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊

پسر من نزدیک ۳ سالشه تازه تازه داره جملات کوتاه میگه اونم درست نمیگه مثلا میگه مامان...من رفت 

باید براش وقت بزاری مدام کلمات رو ازش بخوای  تکرار کنه اونم با بازی تا یاد بگیره کتا ب شعر بگیر بعد از چند روز خوندن

اوله شعرو بخون مکث کن اجازه بده کلمه یا جمله بعدی رو خودش بگه 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 

یه سایتی هست که متناسب با بچه خودتون یه برنامه استعدادیابی و تغذیه و ورزشی میده

خیلی به مامانا کمک میکنه😌🌿

https://bachema.ir/

هر مشکلی درباره تربیت فرزند,تغذیه،ورزش یا روانشناسی کودک داشته باشین مشاوره رایگانم دارن که این خیلی میتونه کمکتون کنه😇😍