2777
2789
عنوان

کودک درون

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 40 پست
بازم از کارات میگی؟ بچت چندسالشه؟ بدغذایی بدقلقی نداره؟ من خیلی اذیت میشم از بچه داری چجوزی خودم ...

بد غذا نیس چون چهارتا قاشق خودم میخورم یکی اون میبینه منم میخورم اونم میخوره 

بد قلق موقعی و گشنشه یا خوابش میاد 

۲ سالشه قربونش برم همه جوره پایه اشم معمولا با اهنگ و شعر غذا و میوه میخوره

🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم تا کارتون میبینه خودشو جا شخصیتای کارتونه نمیزاره بعد هرکاری اونا میکنن اینم می کنه فیلمیه برای خودش منم فقط در حال خندیدن از رفتاراش اونم بیشتر خودشو میبره تو بحر نقشش    

🤨
بد غذا نیس چون چهارتا قاشق خودم میخورم یکی اون میبینه منم میخورم اونم میخوره  بد قلق موقعی و گ ...

منم غذامیخورم چرا پسرم بمن‌نگاه نمیکنه😓

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

منم (: یه مدت مامانم گیر میداد🤣⁦🚶🏻‍♀️⁩ الا خودش باهام همراهی میکنه😌/:

نگین حرف میزنه😔🙌 این اکانت دست دو نفر می‌باشد فرزندم😐🙌 یکی من یکی ی پسر یعنی ممد/:  😔🙌 یونو

یکی از بهترین اتفاقاتی که تو زندگی من افتاد، آشنایی با جناب آقای فرهمند و شرکت در کلاس کودک درون ایشون بود. سرمایه گذاری که‌برای این کلاس کردم در مقابل بهره ای که بردم و میبرم بسیار ناچیز بود و من بسیار از ایشون سپاسگزارم . دوره بسیار ارزشمندی با تکنیک‌های بسیار کاربردی هست که همیشه میتونین تو زندگی ازش استفاده کنین. کلاسشون شروع داره ولی پایان نداره. من دو بار در این دوره شرکت کردم و با آموزشهای ایشون هرروز آگاهانه تر و خودساخته مسیر زندگیم‌ رو‌پیش میبرم.  اگر میخواین یک اتفاق بزرگ و باورنکردنی خوب تو زندگیت بیفته حتما تو این دوره شرکت کنین و تمرین‌ها و تکنیک‌های دوره را انجام بدیم. صددرصد نتیجه عالی و بینظیر دوره رو خواهید دید.سپاسگزارم از استاد عزیزم جناب آقای فرهمند🙏🏻