2821
2789
عنوان

نوید محمدزاده

393 بازدید | 12 پست

این ویسا چی ان همه ازشون حرف میزنن؟یکی برام بفرستتشون دیگه

مردم از کنجکاوی

نمی تونم پیداشون کنم

با افراد ارزشی و مذهبی متعصب ، خرافاتی و بی اخلاق حرفی ندارم...اگه در یک بحثی جوابتونو ندادم به این معنی نیست که قانع شدم یا نظرتونو قبول کردم ، فقط حوصله ی بحث ندارم...فرد بی ادبی نیستم ولی به خاطر وجود برخی افراد مجبور شدم همچین امضایی بذارم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگن گفته ک صابر ابر گی بوده و فلان😐

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
داری ویساشو؟

تو یوتیوب هس

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
هیچی با دخترا لاس میزد فحش میداد از سینه های دختره تعریف میکرد

🥺🥺🥺 نهههه‌ عزیزم‌ 😐😔😔 چرا مث پسربچه های‌ ۱۳  ۱۴ساله؟فکر نمیکنم شاید براش‌ حرف درآوردن رو ویس‌ که نمیشه‌ حساب‌ کرد

والا صدای خودش بود تو یوتیوب هم بزنی میاره یه خبرنگار هم درموردش صحبت کرده بود

عزیزم این مقلدای‌ صدارو‌ ندیدی؟

البته من که نمیشناسم‌ و پیگیر. هم نبودم 

ولی فکر‌ میکنم کسی‌ که اون نقشارو‌ بازی‌ کرده انقد سواد و انقد تجربه یاد گرفته که دست به کارای اینجوری‌ بچگونه و خُلانه‌ نزنه