2777
2789

چخبره چیشده باز

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ خودتم قبول داشتی حرفت درسته سریع پستتو پاک نمیکردی در بری خودتم میدونستی داری تهمت میزنی ک پاک کر ...

یه بار گفتم حوصله جر و بحث با امثال تورو ندارم ریپلای نکن بسه تو اگر ادب داشتی درست حرف میزدی

آدما به اندازه ی کمبودهاشون دیگران را آزار میدن ....🍬
بخدا من باردارم یهو میاد پاچه میگیره چرا تهمت میزنه بیخودی میگ عید فطر فرداس قطعا ولی اگ خودشون از خ ...

پاک هم کنه تو ریپ ها هست 

سکوت کن تا بیخودی جنجال نشه 

هر چی گفت چیزی نگو

شما خودت اول به اون خانوم توهین کردی... بعد نی نی یارم تگ میکنی...

برگرد صفحه قبلو بخون من نوشتم همه جا فردا عیده فطره مگه خودشون یه روز دیگه اعلام کنن بعد این برا من نوشته دیوانن مرص دارن 

برگرد صفحه قبلو بخون من نوشتم همه جا فردا عیده فطره مگه خودشون یه روز دیگه اعلام کنن بعد این برا من ...

هه تو تهمت زدی و بعد پاک کردی اگ حرفت درست بود میزاشتی بمونه پستت

هه تو تهمت زدی و بعد پاک کردی اگ حرفت درست بود میزاشتی بمونه پستت

اتفاقا تو ریپلای هست که من چی گفتمو تو چی گفتی من پستمو پاک کردم تا امثال تو اینجور دعوا راه نندازن سر یه حرف بهشون ربطی نداره

برگرد صفحه قبلو بخون من نوشتم همه جا فردا عیده فطره مگه خودشون یه روز دیگه اعلام کنن بعد این برا من ...

خب چرا باید خودشون یه روز دیگه رو عیدِ فطر اعلام کنن...خیلی از کشورام هنوز نگفتن فردا عیده...پس یعنی همه با هم دسیسه چیدن...