2777
2789

من نخریدم چند سری طبیعی که رو شاخه درخت بوده گیرم اومده 

عالی بود 

یه خورده کوچولو مزه تندی داشت و اصلا نمیشد ازش زیاد خورد چون سريع گلو رو میسوزوند چون خیلی گرم بود

خدایا شکرت 🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ؟فک کنم اون عسل وحشی باشه که این قیمته...شما خریدن ازش ؟

بله ما همیشه همین عسل ها می‌خریم شوهرم جور دیگه نمیخوره همین ها تو کوه و بیابونه... اونایی ک کندو دارن و تو باغ میزارن بعش شکر نمیدن اونا 250 هست کیلویی..

ما از ی کندو داره میخریم ی مدل هست عسل وحشی کیلویی ۷۰۰ میده 

یه مدلم هست اسمش ی چیز دیگه اس یادم نیست الان کیلویی۲۷۰ 

خیلی هم عسلش خوشمزه اس اصلا تاحالا من همچین مزه ای رو نخورده بودم خیلی هم تو روستا معروفند

فروش عسل طبیعی 

بق اطلاعات بدست آمده، در سراسر دنیا هفت برابر بیشتر از عسل تولید شده عسل مصرف می‌شود و تقاضا برای این محصول به طور مداوم در حال رشد است. متأسفانه، به همین دلیل است که عسل‌های تقلبی (مصنوعی) به طور فزاینده‌ای وارد بازار می‌شوند.همین حالا برای فروش عسل طبیعی اقدام نمایید.

عسل

عَسَل یا اَنگَبین (همچنین «انگُبین» و «اَنگُوین» مایعی شیرین و گران‌رو است که توسط زنبورعسل و برخی حشرات دیگر تولید می‌شود.زنبورها، عسل را از ترشحات شکری گیاهان و گل‌ها (شهد گلها) یا ترشحات برخی حشرات دیگر (مانند عسلک) از راه بالاآوری، فعالیت آنزیمی و تبخیر آب تولید می‌کنند. زنبورها عسل را در ساختارهایی از جنس موم به نام کندو ذخیره می‌کنند.عسلی که توسط زنبورهای عسل تولید می‌شود به دلیل تولید جهانی و تجاری‌سازی آن، بیشترین شهرت را دارد.عسل از کلونی‌های زنبورهای وحشی یا از کندوهای زنبورهای اهلی جمع‌آوری می‌شود، که به این فعالیت زنبورداری گفته می‌شود.

فروش عمده عسل- پخش عسل

که توسط زنبور و برخی حشرات دیگر تولید می‌شود.زنبورها، از ترشحات شکری گیاهان و گل‌ها و شهد گلها یا ترشحات برخی حشرات دیگر از راه بالاآوری،فعالیت آنزیمی و تبخیر آب تولید می‌کنند.اعتماد به شرکت جهان بهنوش گیتی ، خیال شما را از فروش عمده عسل راحت میکند.زنبورها محصول فوق را در ساختارهایی از جنس موم به نام کندو ذخیره می‌کنند.محصولی که توسط زنبورها تولید می‌شود ،به دلیل تولید جهانی و تجاری‌سازی آن، بیشترین شهرت را دارد.محصول نام برده از کلونی‌های زنبورهای وحشی یا از کندوهای زنبورهای اهلی جمع‌آوری می‌شود، که به این فعالیت زنبورداری گفته می‌شود.  فروش عمده عسل و  پخش عسل در خدمت شما هستیم.

فروش عمده عسل 

اغلب میکروب‌ها در عسل رشد نمی‌کنند و به همین علت، محصول مهروموم شده تا هزاران سال تخریب نمی‌شود.همچنین به علت اسیدیته خاص، مقدار بسیار اندک آب و وجود هیدروژن پراکسید به سختی فاسد می‌شود.و از همین روی نگهداری، انتقال و تجارت آن آسان است. فروش عمده عسل در خدمت شما هستیم.

فروش عمده عسل 

انگبین مایعی شیرین و گران‌رو است ،

که توسط زنبور و برخی حشرات دیگر تولید می‌شود.

زنبورها، از ترشحات شکری گیاهان و گل‌ها و شهد گلها یا ترشحات برخی حشرات دیگر از راه بالاآوری،

فعالیت آنزیمی و تبخیر آب تولید می‌کنند.