2777
2789
عنوان

به من حق میدین مریضی اعصاب بگیرم؟

319 بازدید | 18 پست

از اول عید ۱ روز خوش نداشتم بعدش با شوهرم به مشکل برخوردیم دو هفته جواب تلفن منو نداد و من فکر کردم کارمون ب طلاق میکشه چون خیلی دوسش داشتم ترسیدم بعدش که درست شد و رفتم سر زندگیم شوهرم چون بیماری صرع داره جلوی من بعد یکسال همین امروز حالش بد شد به من حق میدین سردرد سر گیجه تپش قلب اضطراب و از این چیزا داشته باشم یا من واقعا حالم بده ؟یا طبیعیه این چیزا؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دارم اسنترا مصرف میکنم خدا کنه بهتر شم خیلی ترسیدم 

انشالله روزای خوبت زودتر برسه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
میترسم موندگار باشه این حالت هام

موندگار که نه انسان کلا با شرایط کنار میاد به مرور زمان مخصوصا یه زن...ولی تا عمر داری تلخی این روزا یادت نمیره

امید امکان معجزه رو بیشتر میکنه

الان دارم اسنترا مصرف میکنم خدا کنه بهتر شم خیلی ترسیدم 

راصی ازش عزیزم؟چند وقته مصرف میکنی؟

من دو تا پسر کوچولو دارم گاهی واقعا رو اعصابم فشار احساس میکنم دوست ندارم کنترلمو از دست بدم و صدامو بالا ببرم روشون برای همین همش خودخوری میکنم یکم هم استرسی هستم همیشه حس میکنم برای بچه هام ممکنه اتفاق بدی بیفته یا بلایی سر اونا یا هنسرم یا مامانم بیاد حالا میخوام آسنترا مصرف کنم به نظرت خوبه؟

ببخشید عزیزم بیماری صرع چه جور بیماریه میشه یکم در موردش توضیح بدی

نه ارثیه نه سن خاصی داره دلیل دقیقش مشخص نیست شوهرم از ۱۴ سالگی دچارش شده الان ۳۱ سالشه غذای سرد نباید بخوره خوابش سر وقت باشه دارو سر وقت بخوره عصبی نشه..مثلا از ۷ فروردین ۹۹ اینطوری نشده بود دیشب حرفش بود گفتم ۱ سال و ۳ ماهه نشدی داشتیم حرف میزدیم یه مقدار هم بحث شد بعد دیر خوابید دارو یادش رفت ساعت ۱ حالش بد شد بدنش سفت میشه میلرزه زبونشم یه ذره گاز گرفت بعد باید سرشو بذاری روی متکا به پهلو بخوابه بعد در حد ۱ دقیقس بعدش خوب میشه