2777
2789
عنوان

بارداری

331 بازدید | 61 پست

سلام من هفته ۲۲ بارداریم.خیلی شبا استخونام درد میکنه چندنفر میگن بخاطر کلسیم کم بدنته درسته ..بعد میگن کلسیم تو بارداری ضرر داره و سنگ کلیه میاره راسته..شهرمون ممنوعیت داره نمیتونم برم دکتر کسی میدونه کمکم کنه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله من دندون درد شدید گرفتم رفتم متخصص برامدقرصدکلسبم و امگا ۳نوشت علاوه بر اونا اسید فولیک و ویتامین D3میخورم مولتی ویتامین و فیفول🙄

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
لبنیات میخورم هرروز دوغ و ماست شیرم میخورم ولی بازم درد دارم

ماست و دوغ صنعتی ها بدرد نمیتوره 

به امید اینکه کلسیم بدنتون رو ببره بالا نخورید 

کشک محلی گیر بیار فقط

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
اولا ک شهرتون هرچی ام ممنوعیت داشته باشه مطبا بازن چون مردم مریضن هزار درد دارن...دوما ویتامین چی می ...

والا به من زنگ زدن نیا مطب بستس.ویتامین دی و اهن و مولتی میخورم