2777
2789
کسی میتونه نظر بده که تو هردوتا قاره زندگی کرده  امریکا خب ابر قدرته خیلی امتیازات داره از طرف ...

دقیقنننننن

و اینکه حس میکنم آمریکا خیلی خرج زندگیش از المان بیشتره و امنیتش هم کمتره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقنننننن و اینکه حس میکنم آمریکا خیلی خرج زندگیش از المان بیشتره و امنیتش هم کمتره

امنیت که نه 

اما خب کشور لاکچری و لوکسیه دیگه 

طبیعتا هزینه‌ش بالاتره 

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
😄پسرخاله‌م استاد دانشگاهه تو بوستون پسرداییم مهندس محیط زیسته تو اوهایو  اونا خیلی راضی‌ن از ...

احیانا قصد ازدواج ندارن؟؟؟؟😂😂😂😂

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
احیانا قصد ازدواج ندارن؟؟؟؟😂😂😂😂

متاسفانه هردو ازدواج کردن🤣🤭

خانوم یکیشون دانشمنده رو غده های سرطانی و داروهاشون تحقیق میکنه 

خانوم اون یکی هم پرستاره

🤣🤣

متاسفانه هردو ازدواج کردن🤣🤭 خانوم یکیشون دانشمنده رو غده های سرطانی و داروهاشون تحقیق میکنه  ...

هعیییییی🥲🚶🏻‍♀️

خوبی عزیزدلم؟ اوضاع خوبه؟

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
هعیییییی🥲🚶🏻‍♀️ خوبی عزیزدلم؟ اوضاع خوبه؟

واقعا هعی🤣🤣

ولی خدایی جفتشون خیلی خانومای خوبی دارن 

اره خوبم ممنونم 

تو چطوری؟مامانت راضی نشد؟