2777
2789
عنوان

مامانم با شوهرم واقعا مشکل داره

183 بازدید | 8 پست

ما کلا سه خواهریم ، هممون ازدواج کردیم و من عقدم ، دامادامون آدمای بدی نیستن ولی خیلی مشکل داشتن و دردسر داشتن واسه مامانم از اول زندگیشون تا همین الان دردسرای بزرگی دادن به مامانم , من الان عقدم و هیچ دردسری شوهرم برامون نداشته خرجب منو کامل میده مامانم اصلا یه تومنم اضاف نمیده بهم ، اصلا محلم نمیده مامانم همش باهام خیلی بد حرف میزنه و دلمو میشکنه انقد که شبا نمیتونم بخوابم ، مامانم همش بد شوهرمو میگه همش میگه تو با آدم نفهم افتادی و ... درحالیکه شوهرم هر وظیفه شوهری رو عمل میکنه مالی ، عاطفی همه چی ، درحالیکه مامانم کاملا دامادای دیگش رو دوس داره و خیلی بهشون احترام میزاره و به خواهرام که اونقدر دردسر داشتن (خیلی زیاد ها واقعا بخدا اغراق نیست بلایی نبوده که سرمون نیارن ) انقدر دوسشون داره و باهاشون خوبه واقعا کلافم کرده 

لبخندبزن🧡😉

لابد يچيزييي ديده اللكي ك بد نشده بپرس ازش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان بزرگ من هم با مامانم همینجور بود (مامان بابام ) چون هروسای قبلیش خیلی اذیتش کرده بودن ولی یه هفت سالی شاید گذشت تا خوب شدن و فهمیدن اشتباه می کردن . شاید دلیا بر خورد مامانتون با همسرتون همین باشه

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

من متوجه شدم مادرهم حسودی دخترش رو میکنه😐تو.اینسایت چندنفر از مادرشون مینالیدن بعد تجزیه تحلیل کردیم دیدیم حسودی میکنه☹️

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

عزیزم تو هم ازدواج کنی میشی عزیز همه اگ راه دور باشی ک بهتر....خب احتمالا داره الان هی خرج میکنه خرید و جهاز یخورده روش فشاره.....خدایی نکرده شوهرت اتو نداده به مامانت رفتاری حرفی شوخی نامناسبی شاید واس این دلشکسته شده

لابد يچيزييي ديده اللكي ك بد نشده بپرس ازش

اخه چیزایی میگه که اصلا بد نیست ، شوهرم صبح ۹ میره سرکار ،مامانم میگه باید زود بره ، درحالیکه پاساژشون همون موقع باز میکنه و شوهرم مغازه داره ، شب میاد خستست میگه چی شده بود حال نداشت ،چیز دیگه ندیده چون اصلا آدمی نیست که نگه داره تو دلش فورا میگه و حرصشو درمیاره 

لبخندبزن🧡😉
عزیزم تو هم ازدواج کنی میشی عزیز همه اگ راه دور باشی ک بهتر....خب احتمالا داره الان هی خرج میکنه خری ...

نه بخدا شوهرم خیلی بهش احترام میزاره اصلا کاری نداره 

لبخندبزن🧡😉