2777
2789
عنوان

واقعا که😏

166 بازدید | 13 پست

اینهمه میگن سفر نرید. بعد برادرشوهرم اینا خودشونو با قطار رسوندن اینجا برا تعطیلات. 

منم چند روز پیش به عمم تعارف کردم پاشو بیا، گفت اینهمه دارن میگن جایی نرید، ما برای چی بیایم اونجا. عمم که میگم خیلی خوبه ها، ماهه. 

ولی مدرشوهرم هررررررسری من میرم شهر خودم انقدددد بهم تیکه میندازه میگه اگه مردم نرن اینور اونور کرونا زیاد نمیشه. 

یه سری گفتم پسرت پس براچی میاد، گفت خب اونا میدونن کرونا ندارن. گفتم والا همه همین فکرو میکنن. 

از اینش خیلی حرص میخورم. که واسه من انقد پرروان😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرشوهرها پرو هستن کلا

👈نکات پزشکی که باید هر مامانی بدونه  لمس کن لینکه👉هرکس اومدتوتاپیکم مزاج شناسی روبخونه/صفحات پرکاربرد:🤰میدونیدبعدزایمان چکارکنید؟38*روش بارداری اسلامی،علل سقط وناباروری78،79مصلحهاوطبع غذا14،10،12مزاج شناسی 39_جوش وپوست=17،32،51،55،57_🚼پوشک گرفتن٣3،47_عفونت زنانه34_😋تغذیه کودک19،47،61،46،15،7،8،9،10،12، 6_🤰بارداری47،57،46،40،30،58،61،54_رشدجنین98_🤢ویار23،74_🔴درمان قاعدگی دردناک وشدید95، 86،37،35،58،30_🔴خونسازها104_عفونت ادراری34،36_مزاج غذاها36،32_🤱ازشیرگرفتن74،36_🤒تب46،1،61،106_تیرگی زانووزیربغل57،60_ختنه61_اعصاب وتیک60_قرص اورژانسی62_🤪جویدن ناخن60_👣ترک پا58_گل مژه55،57_رفلاکس کودک47،19_محاسبه بارداری53_👁️👁️سیاهی وگودی زیرچشم53،57، 48_👶زردی19،28_👄ترک لب43_آبله مرغان29_لکه پوست32_😖یبوست نوزاد47_💩 یبوست9،40،33،29،47_💩اسهال29،47،7،14 19_کولیک43،47_درمان خانگی29،35،43_سنگ صفرا54_مزه دهان61_خلط حلق56_پاکسازی بدن32_آفت47،48_نازایی57_رژیم دخترزایی پسر زایی10،16_اگزما75_🍬دیابت،قندبارداری 74و75_🤧آلرژی وآسم90_🤒تب دندون90_رژیم چاقی101_😷سرماخوردگی،کروناوٱمیکرون،13،6، 19،21،105,106،100_سرفه 95🗣️توروبیکابانام"نکات پزشکی که هرمامانی باید بدونه" کانال زدم،قابلیت جستجوداره،میتونیدمطلبی که میخوان راحت بخونید😉آیدی کانال روبیکام👇https://rubika.ir/manmamnam🎌☯️ورودبه تاپیک فنگشویی وقانون جذبم☯️

به مادرشوهرت بگو چه ربطی داره؟

کرونا به وجود میاد نه اینکه اگه کسی نداشته باشه مشکلی نیست 😒

من اینارو نمیدونم که،،،با آدم نفهم درافتادن خیییییلی سخته.

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
خب خودت برا چی میریرطب خورده منع رطب کی کند

من وقتایی رفتم که وضعیت ابی یا سفید بوده. 

فعلا که تو خونم نشستم یکسالم هس فامیلام نیومدن خونم. 

ولی میگم همون یکی دوبارم که رفتم کلی بهم حرف زدن، ولی برادرشوهرم هر تعطیلات کوچیکی باشه میاد اینجا. 

تازه من که کاری بهشون ندارم. میگم اونا که خودشون رفت امد دارن به بقیه چیکار دارن

این وسط فقط کار عمه تون قشنگ بود😊

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
اخه میدونی، هم مادرشوهرم هم ابجیش، چندین بار بهم گفته ن این قمی ها اگر بشینن سرجاشون کرونا انقد زیاد ...

به قمی ها ربطی نداره به همه مردمون ربط داره ک اصلا گوش نمیدن

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..