2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس داره زودتر بره بغل مامانش😄😄

اگه شکمت کشیده پایین احتمالش هست،من اول ماه ۹اینجوری شدم عین خیالمم نبود، رفتم برا چکاپ ماهیانه دکترم گفت عزیزم خوبی؟ بچه ت اومده سمت کانال زایمان، همون روز رفتم بیمارستان ۲ساعت بعد بچه م اومد دنیا، اول ماه ۹، شده بود ۴کیلو ونیم درشت شده بود ۱ماه زودتر اومد دنیا

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍
اگه شکمت کشیده پایین احتمالش هست،من اول ماه ۹اینجوری شدم عین خیالمم نبود، رفتم برا چکاپ ماهیانه دکتر ...

خواهر اینو هم بگم.من سه روز پیش پام پیچ خورد افتادم روی پهلو سمت چپم.از همون روز دیگه خوب تکون نمیخوره‌.شرایط دکترو هم ندارم که برم

خواهر اینو هم بگم.من سه روز پیش پام پیچ خورد افتادم روی پهلو سمت چپم.از همون روز دیگه خوب تکون نمیخو ...

عزیزم نگران نباش اگه خونریزی نداشته باشی چیزی نیست، تو بارداری ضربه خوردن و ،افتادن اگه خونریزی باشه خطرناکه، تو چیزی نمونده به فارغ شدنت، روزای آخر بچه سمت کانال زایمانه گاهی خرکتش کمتر حس میشه، انشالله روزای آینده بچه ت میاد دنیا، حتما بیا اینجا تایپیک بزار ماهم باخبر بشیم عزیزم

کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍