zahrazzzzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 5849 عنوان چاقی صورت 128 بازدید | 6 پست بخاطر امتخاناتم استرس دارم داره صورتم لاغر میشهچیکار کنم چی بخورم صورتم تپل بشه 1400/02/22 | 10:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابتسام2 عضویت: 1395/03/20 تعداد پست: 5532 سیب زمینی سرخ کرده زیاد بخور.یه قرصایی هم هست که سریع صورتو تپل میکنه.کریجنسینگ
pfjltjn عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 4214 برا لاغری هم بگین چکار باید بکنم برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘
meysambita عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 276 من گودی زیر چشامو چیکار کنم با لاغری صورتم یه چند ماهه لاغر شده به منم کمک کنین😁 مثل عکسم نوشته هامم تنهام 😔مجردم تنهام شیطون بلا مغرور خوجل ترک قیزیام خوش حالمه😉 دشمن زیاد دارم ،خیلیا باهام حال نمیکنن. یکم سردم.....یکم غدم .....یکم تخسم .....یکم بی اعصابم....یکم مغرورم....✅ اما هر چی هستم ✅⬅️دورونیستم➡️ ⬅️نامرد و بیمعرفت نیستم ➡️ اونایی ک ازم بدشون میاد نظرشونو بنویسنتو کاغذ بندازن سطل آشغال ↩️من واسه اونایی که دوستم ندارن. ⬅️زندگی میکنم➡️ ☺ عکس پروفایلم مال خودمه اصلانم فیک نیست چون از ادمای فیک بدم میاد😎
zahrazzzzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 5849 من گودی زیر چشامو چیکار کنم با لاغری صورتم یه چند ماهه لاغر شده به منم کمک کنین😁 😅😅😅😅😅
meysambita عضویت: 1399/03/06 تعداد پست: 276 😅😅😅😅😅 به به خانم بی معرفت😢نپرس از حال روزم هاااااا اوف میشی نامرد😶 مثل عکسم نوشته هامم تنهام 😔مجردم تنهام شیطون بلا مغرور خوجل ترک قیزیام خوش حالمه😉 دشمن زیاد دارم ،خیلیا باهام حال نمیکنن. یکم سردم.....یکم غدم .....یکم تخسم .....یکم بی اعصابم....یکم مغرورم....✅ اما هر چی هستم ✅⬅️دورونیستم➡️ ⬅️نامرد و بیمعرفت نیستم ➡️ اونایی ک ازم بدشون میاد نظرشونو بنویسنتو کاغذ بندازن سطل آشغال ↩️من واسه اونایی که دوستم ندارن. ⬅️زندگی میکنم➡️ ☺ عکس پروفایلم مال خودمه اصلانم فیک نیست چون از ادمای فیک بدم میاد😎