2777
2789
عنوان

بی بی چک

63 بازدید | 6 پست

میگم همه ی بی بی چک ها بعد چند ساعت هاله میندازن؟

من ۵ روز عقب انداخته بودم دو تا بی بی استفاده کردم دو تاش هم بعد چند ساعت هاله داشت.

بعد ۵ روز با درد شدید بالاخره پری شدم.

الان روز ۱۳ ام هستم از دیروز بازم درد پری دارم. کمرم داره نصف میشه از درد

یه دونه بی بی اضافه داشتم همین جوری الکی گذاشتم. اینم باز بعد چند ساعت محو هاله داره

میگم کلا این مارک بی بی مشکل داره یا کلا بعد چند ساعت خط دیده میشه؟

ممکنه از کیست باشه این درد و هاله بی بی؟

ببخشید موقع رابطه هم انگار مانع باشه و یهو درد میپیچه تو شکمم.

کیست باشه  اینجوری درد میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من شیش ساله بعداز نیم ساعت هاله انداخته😄 یکی اینجا بهم گفت احتمالا کیست داری که بی بی چک برات هاله میندازع نگران شدم رفتم سونو دادم هیچیم نبود اصلا یه بار بی بی چک نواری برام کاااامل در عرض چند ثانیه مثبت شد بردمش پیش دکتر تا دیدش پرتش کرد تو سطل زباله و گفت خیر ندیده ها نمیدونم این آشغالا رو چطور میسازن گفتم خانم دکتر شاید حامله باشم گفت آز بده ولی تو حامله نیستی آز دادم حامله نبودم یکی دیگه از اون نواری ها تو خونه داشتم گذاشتمش تو آب هم دو تا خط پررررررنگ در عرض چند ثانیه انداخت🤭😂شیر آبمون حامله بود ما خبر نداشتیم

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
مال من شیش ساله بعداز نیم ساعت هاله انداخته😄 یکی اینجا بهم گفت احتمالا کیست داری که بی بی چک برات ه ...

وای😬😁😑

واقعا خیر نبینن چرا اینقدر الکی درست میکنن

هر کدومش هم ۶_۷ تومنه حدااقل

حالا پولش هیچ چی با احساسات آدم بازی میکنن بی ادبا😑😑