2777
2789

اهوم واجبه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

در اسلام واجبه.

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اعتقادات چیه

هرچی دین گفته بعدا علم بهش رسیده

ختنه نکنی عفونت زیره اون پوست جمع میشه در ثانی دردش هم یه روزه فقط

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان درد بکشه بهتر از ابنه که فردا پس فردا بزرگ شه تو جامعه بخاطر همچین چیز مسخره ای خجالت بکشه چون شما دوست نداشتی الات درد بکشه:/

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂

در اسلام واجبه همه جای دیگه هم فکر کنم انجام بدن 

اگه ندن باعث عفونت میشه 

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

واسه یه ذره درد بچه رو در معرض عفونت قرارنده.امپول بیحسیش فقط درد داره بقیشو متوجه نیست.من پسرم ۵ماهگی انجام دلدم ۴شب اذیتم کرد ...با بخیه انجام دادم

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
ببر حتما  براسلامتی بچت مفید اونوقت دخترام گوششون سوراخ نکنیم براگشواره یا شب زفاف.....  ...

😂عدالت هم داره زنا باید زایمان کنن درد بکشن مردا ختنه هم نکنن مسلمونم نشن ک درد نکشن؟